Mit csináljak ha a faterom nem enged anime conokra?
Egyszerűen megmondta, hogy az ő fia és a földjének örököse nem fogja égetni magát ilyen "kultúragyilkos" rendezvényeken és nem fog dagonyázni a kultúrmocsokba.
Úgy viselkedik mint valami középkori földesúr az elavult középkori nézeteivel!
Az nincs semmi. El is várja, hogy a munkásokkal együtt dolgozzak nyáron a mezőn. Szerinte meg kell ismernem a napszámosokat, hogy tudjak nekik parancsolni.
Gyűlölöm ezt az embert. Más osztálytársam horvátban meg görögben nyaral, azt csinálja amit szeretne. Én meg kapálhatok meg szedhettem a meggyet.
Nem irigyellek. Nálunk otthon nem volt apai szigor sosem. Tulajdonképpen azt csinálhattam, amit akartam. Mégis ember lett belőlem. Nekünk is van kertünk, de ha nem akartam csinálni, akkor sem erőltette.
Buta egy felfogású apád van. Lépj le otthonról. Nem tudom hányadevés vagy, de ha felsőfokúba járnál, mehetnél koliba.
De vannak.
Elvárja, hogy kimenjek dolgozni korán reggel. Egy ZSARNOK!
az én apám is ilyen volt :D
20 év távlatában már csak nevetek rajta. reggel 5kor keltett nyáron, hogy irány fuvet nyirni, kapálni, gyumolcsot szedni..kukoricát cimerezni..dél korul piheno, majd este 6 kor ismét le a foldekre dolgozni...
nem tudsz vele mit kezdeni....sajnos.
Kapsz érte fizut? Ha igen, akkor fogd magad, és menj. Tényleg nem értem, miért rosszabb egy con, mint mondjuk egy koncert...
Egyébként mutasd meg édesapádnak a válaszom: az én apám is jobbikos, és igen, megismertette a gyerekeivel a magyar kultúrát, és be kell segítenünk a ház körül is, ahogy falun szokás. De nem szól bele, hogy mit nézünk, vagy melyik ország kultúrsokkjába vagyunk éppen belezúgba, sőt, azt mondta, akkor se tagadna ki, ha megrögzött baloldali szavazó lennék, mivel INTELLIGENS EMBER, és tisztában van vele, hogy mindenki máshogy gondolkodik, így az ő véleménye a világról épp ugyanolyan elfogult és részlehajló, mint az enyém.
Bár nálatok (ne haragudj) jóval nagyobb a probléma, nem csak arról van szó, hogy nem enged el egy rendezvényre....
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!