Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha a faterom...

Mit csináljak ha a faterom nem enged anime conokra?

Figyelt kérdés

Egyszerűen megmondta, hogy az ő fia és a földjének örököse nem fogja égetni magát ilyen "kultúragyilkos" rendezvényeken és nem fog dagonyázni a kultúrmocsokba.

Úgy viselkedik mint valami középkori földesúr az elavult középkori nézeteivel!

2015. júl. 22. 11:11
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, ez az a kategória, mikor nem tudod meggyőzni :D :D :D :D
2015. júl. 22. 11:17
 2/30 anonim ***** válasza:
10%
hát szerintem igaza van, de ha ennyire vágysz rá, akkor menj el.főleg ha már elmúltál 18. ellenkező esetben is megkérhetsz valakit a családból, hogy kísérjen el a helyszínig és jöjjön majd érted.úgy nem sok bajod eshet szerintem, de én se örülnék ha a gyerekem menni akarna.de persze inkább ez, mint hogy drogozzon
2015. júl. 22. 11:24
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az elsővel, nem fogod meggyőzni. Hazudsz, elszöksz, vállalva a következményeket vagy egyszerűen felnősz, magad lábára állsz s akkor mész. Előtted az élet :D Persze, nem ideális így, ha menni akarsz, de sok opciód nincs.

Mindenesetre igen érdekes vélemény...

2015. júl. 22. 11:25
 4/30 A kérdező kommentje:
Csak szeretnék részt venni egy ilyenen. A forgatagba, cosplayesekkel fotózkodni. Persze ilyen gazdabálokra meg hagyományörző baromságokra menni kell!
2015. júl. 22. 11:26
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly? :D

Tudja, hogy mire akarsz elmenni?

2015. júl. 22. 11:27
 6/30 anonim ***** válasza:
98%

az egy más fajta kultúra és nem "kultúragyilkos"...

mi lenne ha kicsit magyaráznál neki erről a kultúráról?

2015. júl. 22. 11:28
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fogalma sincs mi lehet az. :) Mondd meg neki, hogy jelmezes gazdatalálkozó, leendő gazdálkodók számára.
2015. júl. 22. 11:30
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Ha felnőtt, akkor elmész oda, ahova akarsz, és senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinálsz.

Ha még gyerek, akkor sajnos vagy meggyőzöd, vagy megvárod, amíg nagykorú leszel.

2015. júl. 22. 11:45
 9/30 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki. Erre azt mondta, hogy ha akarom az örökségem, akkor befejezem.:(
2015. júl. 22. 11:56
 10/30 anonim ***** válasza:
23%
Pár év múlva meg fogod köszönni neki, hogy nem engedett el, amikor már benő a fejed lágya. :D
2015. júl. 22. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!