Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám teljesen ki készít! Mit...

Anyám teljesen ki készít! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Minden nap mikor videót nézek telefonon, megkérdezi hogy mit nézek.

Ez már kezd idegesítő lenni. Mindig mondja hogy ne nézzek csúnyát mert el veszi a telefonom. Fel vagyok világosítva és nem 10 éves vagyok.

Amúgy meg animéket nézek :) Mindig azt mondom hogy youtuben nézek videósokat játékokról videót. Erre azt mondja hogy nem szereti a hazugságot, de most mit kezdjek vele? Ő is szokott animéket nézni ezért tudja hogy mi az és szereti is de ha már egy animében egy perverz dolog van vagy egy fürdő ruhás lány azt már nem nézhetem.Ezért nem szólok neki róla hogy titokban mindenféle animét nézek. Gondolok itt a Zero No Tsukaimára vagy a Nana-ra.

Mit tudnék vele csinálni?

2015. febr. 10. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Biztos elmúltál már 10 éves? Mert a kérdés alapján épp, hogy csak elmúltál
2015. febr. 10. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

Uramisten mekkora eget rengető probléma. Már szinte sajnálom, hogy ilyen anyukád van :)

Szarkazmust félretéve:Zárkózz be addig a szobádba, vagy mondd meg neki őszintén hogy animét nézel. Ha kell hagyd hogy megnézzen veled egy animét, lássa hogy nincs benne semmi rossz. Magyarázd el neki, hogy attól, hogy előfordul 1-2 bikinis jelenet az animében, még nem jelenti, hogy te 18+-osokat nézel.

Szerintem nem is igazán azzal van a gond, hogy tudni szeretné mit nézel. Csak érdeklődik, kíváncsiskodik utánad, mint néha minden anya szokta :)

2015. febr. 10. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:

TYŰŰŰŰŰŰHA

11 éves(írásod színvonala alapján) vagy és már ekkora embernek érzed magad...hogy mi az hogy anyád beleszól a dolgodba

Óh de nehéz az életed.............

Sajnállak (majd ha ráérek)

2015. febr. 10. 20:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Örülj hogy van anyukád aki idegesìthet.....
2015. febr. 10. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!