Mit csináljak ha a faterom nem enged anime conokra?
Figyelt kérdés
Egyszerűen megmondta, hogy az ő fia és a földjének örököse nem fogja égetni magát ilyen "kultúragyilkos" rendezvényeken és nem fog dagonyázni a kultúrmocsokba.
Úgy viselkedik mint valami középkori földesúr az elavult középkori nézeteivel!
Szökj el oda, úgy veszem le hogy nem fogod tudni meggyőzni. :( Bár nekem kívülállóként az lenne a murisabb, ha forrásokkal alátámasztva elmagyaráznád neki, hogy az ő szórakozása hasonlóan "kultúragyilkos".
2015. júl. 22. 12:18
12/30 anonim válasza:
Én sem értek egyet apukáddal, hogy ilyen nézetei vannak, hogy első szülött fiú örököl mindent (Jézusom, ez már a 21. sz., hol él apukád?! :D), de ezekről az animés, mangás cosplayes, conos dolgokról is megvan nekem is a véleményem. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az, hogy gyerekek meg gyerekes felnőttek mindenféle beteg jelmezekbe öltöznek egy rendezvényen, azt nem nevezném más kultúrának, mert ez nem is kultúra, hanem ökörség. Azt imádom a legjobban, amikor letámadnak ezek a mangások, hogy ez Japán kultúrája...hát nem. Lehet, hogy ott találták ki, de nem nevezhető annak. Ez kb. olyan lenne, mintha azt mondanám, hogy Győzike a magyar kultúra egyik kiemelkedő személyisége! A frászt!
2015. júl. 22. 12:22
13/30 anonim válasza:
azért egy adócsaló gyökeret ne hasonlítsunk már egy művészeti ághoz... :)
2015. júl. 22. 12:32
14/30 anonim válasza:
Igen, már el is felejtettem szinte, hogy manapság minden sz@rt művészetnek neveznek. Még ha fingik valaki, már azt is lassan. :D
2015. júl. 22. 12:34
15/30 anonim válasza:
Ne hallgass azokra, akik szerint ez hülyeség, meg "majd kinövöd". Nekik fogalmuk sincs erről az egészről, valószínűleg egy animére se vették a fáradságot, hogy megnézzék, ítélkezni meg könnyű, de a BK az maga a kultúra csúcsa... -.- Én 29 évesen is nagy rajongó vagyok, szoktam cosplayelni is, noha nem járok ilyen rendezvényekre. Szerintem egyszerűen apukád se érti miről van szó, ezért nézi le. A hosszabb távú megoldás, hogy megpróbálod rávezetni, mégse olyan rosszak ezek (ha az én apám is képes volt egész jónak tartani a DBZ-t, pedig ő vezető sugárfizikus, akkor minden megtörténhet :). A rövid távú megoldás, hogy csinálsz alibit, és mégis elmész. Sok sikert :)
2015. júl. 22. 12:39
16/30 anonim válasza:
a kérdező nagyon kerüli a választ, hogy hány éves. ha 10 akkor ne csodálkozz, hogy nem akar elengedni.
2015. júl. 22. 12:43
17/30 anonim válasza:
Én sem vagyok annyira oda a conokért, túl drága ahhoz képest, amennyire jó (lát az ember pár érdekes dolgot, vesz pár figurát és mangát, de ennyi... a 2. után már csak akkor volt érdekes, ha ismerősök is jöttek vagy ha beöltöztünk). De miért baj, ha valaki nem csak és kizárólag intellektuális, a legmagasabb kulturális szinten levő rendezvényekre jár? Mi a gond a szórakozással?
Egy animecon nagyságrendekkel művészibb és minőségibb, mint a Jurassic World, amit nemrég láttam 3d-ben. Kár volt. OK, a dinók rendben voltak (leszámítva, hogy teljesen máshogy néztek ki, mint a valóságban s más nevet adtak a fajnak), de a film maga harmatgyenge volt. Ha moziba mehet az ember, conra is.
2015. júl. 22. 12:44
18/30 anonim válasza:
Ezért utálom a konzervatív embereket.
2015. júl. 22. 13:24
19/30 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok. És legszívesebben felgyújtanám az apámnak a drágalátos piros fehér zöld zászlaját! Most mondta, hogy 18 évesen ő már fekvőtámaszokat nyomott le!
Nem mehettek conra, mert fontosak a hülye íjászrendezvények meg ilyen jobbikos barom összejövetelek.
2015. júl. 22. 13:35
20/30 anonim válasza:
Apád nem normális, de te meg miért vagy még otthon akkor?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!