16 éves lány eltudja valahogy érni hogy szüleitől független legyen és ne keljen velük elköltöznie? Ha lenne hol laknia persze! Ha lehet akkor hogy? Mi a módja?
# 20/20 Időpont ma 06:49
Hát persze :-) Most linkelném az idevonatkozó törvényt, de írásképed alapján úgyse tudnád értelmezni, akkor meg minek?
21-es, nem tudom, ki vagy, melyik hozzászóló, de aligha hinném, hogy megsértettelek valamivel - úgyhogy légy szíves Te se személyeskedj.
Bár, ha Te ettől jobban érzed magad, hogy másokat degradálsz, akkor örülök, hogy segíthettem, mert legalább mára már szereztem Neked egy jó napot :-)
Az gondolom nem zavar, hogy én egy újságból idéztem, amiben szintén az van, hogy 18 év alatt csak szülői engedéllyel vagy gyámhatóság útján köthet házasságot.
Ahogy elolvastam a kérdést nekem is ez volt az első gondolatom, hogy végig csináljátok ezt a sok herce-hurcát (már ha lehetséges) a lány teljesen elveszíti a családját, de hozzád költözhet és aztán kiderül hogy mégse működik ez olyan jól mint vártátok. Akkor vele mi lesz hmm?
Ha tényleg úgy szeretitek egymást rózsaszín köd, póniló, szivárvány mittudomén, akkor kibírtok két évet.
De abszolút ostobaságnak tartom, hogy kockáztatja azt a minimális támogatást is amit a családjától kap. Már csak azért is, mert a család jó esetben halálig tart. Egy párkapcsolat nem olyan biztos....
# 22/24 Időpont ma 10:26
Amikor írtam a kommentet a 21-es még nem te voltál. Nem véletlenül írtam be a komment időpontját is, te 7:10-kor írtad, én a 6:49-kor írtra reagáltam. Ne csak a sorszámot nézd, az a moderálások miatt mindig csalóka.
Veled nincs nekem semmi bajom.
# 25/25 Időpont ma 12:15
Akarom mondani a 20-as nem te voltál. :-D
Nem nem verik! Az utóbbi időbe szinte sehova nem mehet... boltba is csak valamelyik testvére kíséretében...
Bár volt 1-2 alkalom , hogy kiengedték velem de csak 18:00-21:00-ig. Nem értem a szüleit... Miért engedik ki ha utána "házi őrizetbe" tartják?
ahogy olvasom a kommenteket itt mindenkinek igaza van XDXD
Így döntse el szegény gyerek hogy mit csináljon.
Mellesleg fiú hogy álltok most? Együtt maradtatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!