16 éves lány eltudja valahogy érni hogy szüleitől független legyen és ne keljen velük elköltöznie? Ha lenne hol laknia persze! Ha lehet akkor hogy? Mi a módja?
Mégis milyen válaszra vársz?
- nem is ismerjük a pontos okokat, hogy ki miért merre!
Talán ez lehetséges lehetne, helyi suli: gimi - szakközép és az ahhoz tartozó kollégiumban lakhatna, vagy magatokhoz veszitek a 16 éves barátnődet, de ez nagyon abszurd!
Szülői engedély nélkül nem költözhet hozzátok. Hiába éltek jó anyagi módban, attól még leányzó nem élhet veletek.
Kérjetek szülői engedélyt, vagyis kérjétek meg a szülőket, hogy a kislány veletek élhessen.
Én őszinte leszek. Ha az én 16 éves lányomról lenne szó, nem egyeznék bele. 16 évesen korai összeköltöznie bárkivel is.
Szerintem neked semmi közöd ahhoz,hogy az anyja miből él, hány pasija van, és ki fizeti a kocsiját. Neked ebbe beleszólásod nincs.
A lány meg csak akkor élhet veled ha az anyja engedi. Ha nem engedi akkor mennie kell az anyjával együtt. 2 évig még ő a gyámja aki felelős érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!