Miért van az, hogy a lányok inkább apásabbak mint a fiúk és a fiúk inkább anyásabbak?
Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 13:23
1/12 anonim válasza:
Azonos nem-vetélytárs, másik nem- vonzódás. Ennyi a történet
2/12 anonim válasza:
Hát nálunk nem így van. Lány vagyok, és anyukámmal sokkal jobb a kapcsolatom, és jobban szeretem.
3/12 anonim válasza:
Én fiú vagyok és nem vagyok se anyás, se apás.
Jó a kapcsolatom mindkettejükkel, szóval egyikhez sem húzok jobban a másiknál.
4/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz, ne általánosítsunk.. nekem nagyon jó anyukámmal a kapcsolatom, mindig ő az 1. számomra. Apukámmal sajnos nagyon rossz a kapcsolatom évek óta.
16/L
5/12 anonim válasza:
Mert egy nő még a saját lányát is vetélytársnak tekinti.
6/12 anonim válasza:
A mi esetünkben sem lehet általánosítani.
Mondjuk én antiszocabb vagyok az átlagnál, ezért lehet az eltérés.
7/12 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét tapasztalatom.
8/12 anonim válasza:
Én teljes mértékben apás vagyok és voltam mindig,rá is hasonlítok 17/f
9/12 anonim válasza:
Én az anyámnak köszönhetem, hogy apásabb vagyok. Érezhetően jobban szereti a bátyámat és az unokaöcsémet, kivételezik velük. Néha úgy érzem, hogy valóban vetélytársnak gondol. Apám mindig is kedvesebb volt velem. Sőt, velem kivételezik a fiúk kárára.
27/L
10/12 anonim válasza:
Én régen nagyon anyás voltam, de erről csak az apám tehetett. (Évekig alig láttam, pedig együtt laktunk). Vele később megjavúlt a kapcsolatom, miután már találkoztam is vele és ritkán, de hozzá is mertem szólni. Aztán kamaszodni kezdtem és lassan már se anyuhoz, se apuhoz nem kötődöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!