Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám túl szigorú, szinte...

Anyám túl szigorú, szinte semmit sem enged meg nekem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Akármit teszek, az neki rossz, és elkezd velem kiabálni. Ma reggel pl. nagyon korán keltem, álmos voltam, és kiöntöttem magamnak egy nagyon kicsi kávét, sok tejjel és cukorral. Elkezdett kiabálni velem, hogy ez milyen korai. Volt, hogy nővéremmel meg sógorommal kiültem vizipipázni, nuku nikotin, aztán azért is leszidott, holott a korosztályomnak engedik a szülei. Beküldött és azt mondta nem akar látni többet. Át akartam menni a másik kerületbe (alig 10 utcáról beszélünk) de nem engedett, azt mondta ennyi idősen itthon a helyem ilyenkor (délután 4 óra volt, nyár ráadásul). Az egyik barátnőmnél aludtam, és a szüleivel elmentünk egy parkba kutyátsétáltatni meg hasonlók. Hazajöttem, nagy boldogan elmondtam, hogy milyen jól éreztem magam, erre leordít hogy "te csavargó!". Ha itthon ülök szomorúan csodálkozik, hogy miért nem megyek valahova. Már egész nap csak ülök a szobámban vagy a kertben egyedül. Volt olyan is, hogy a barátnőimmel elmentünk pár utcával lejjebb fagyizni, aztán azért is leszidott. Ha meg nagy nehezen leenged a térre (3 utca távolságra van) akkor 10 percenként hívogat. Ha meg nem veszem fel mert mondjuk focizok és nem hallom vagy elindul és leüvölt mindenki előtt, vagy ír 5-6 üzenetet hogy azonnal jöjjek haza. Annyira letört vagyok, hogy már enni se eszek, akkor sem ha éhes vagyok, ő meg találgat hogy milyen lelki panaszaim meg milyen depresszióm lehet. Észre sem veszi, hogy tönkreteszi a legszebb éveimet...Fogalmam sincs mit tehetnék. 14/L

2015. júl. 14. 07:29
1 2
 11/15 anonim válasza:
6%

Anyád elvált gondolom és egy nagy bráner kéne neki,akkor nem téged ba....

Jól néz ki,kezelésbe veszem

2015. júl. 14. 10:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Téged kéne kezelésbe venni haver. Egy baltával. Az ilyen balf****k inkább ne üljenek gép elé, sőt, levegőt se vegyenek.
2015. júl. 14. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is a kérdező lehet a hibás. Ha úgy alszol ott a barátnődnél, hogy nem szólsz otthon, érthető hogy mérges, mert szeret. Ha meg szólsz, és el vagy engedve, akkor nem mondja hogy csavargó. Ne vízipipázz. Mi az hogy tönkreteszi? Ver téged? Vagy lelkileg bánt?
2015. szept. 5. 15:57
 14/15 anonim ***** válasza:
17%
Nem anyám. Anyukám. Kicsit tisztelettudóbb lennél, talán több esélyed lenne jó pontot szerezni nála.
2015. szept. 5. 15:58
 15/15 anonim válasza:

Az édesanyád eléggé kemény, az egyik kedvenc karakterem apjához hasonlít.

Utolsónak írom: szerintem az anya ugyanazon a szinten van, mint az anyuka.

2023. júl. 30. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!