Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem túl szigorú...

Szerintetek nem túl szigorú egy kicsit a barátom anyukája?

Figyelt kérdés

Nincs egyébként semmi bajom az anyukájával, jól kijövünk, csak szerintem egy kicsit túlzást, hogy pl. nem engedi a barátomnak, hogy bezárja a szobája ajtaját. De nem kulcsra, hanem egyáltalán kilincsre, éjjel-nappal tárva-nyitva kell állnia az ajtajának, főleg akkor, amikor én is ott vagyok, mert azt hiszi, ahogy bezárnánk az ajtót, egyből vetkőztetni kezdenénk egymást.

Amikor a barátom kérdezte tőle, eljöhet-e egyszer hozzánk (mivel én már voltam náluk párszor), azt mondta, nem, mert tudja, mit csinálnánk. De ugyanez volt akkor is, amikor barátomnak kellett vigyáznia a kishúgára és megkérdezte az anyukáját, átmehetek-e hozzájuk, hogy együtt vigyázzunk rá és akkor az neki is jó lenne, mert nem unatkozna (nem perverz értelemben). Akkor se engedte, mondván, szerinte mást is akarnánk mi csinálni a húgára való vigyázáson kívül..

Azt már meg se meri kérdezni, aludhatunk-e egymásnál, mert már tudjuk, mi lenne a válasz. Szerintem viszont egy ennyi idős gyereket nem kellene ennyire félteni, ennyi idősen már természetes, ha érdekel a másik nem, ráadásul örülhetne annak, hogy a barátom nem orrba-szájba szexel mindenféle kis jött-ment ribikkel, meg nem váltogatja a barátnőit 2 hetente, hanem komoly kapcsolata van (már amennyire egy kapcsolat ennyi idős korban komoly lehet)

Én 17 vagyok, a barátom pedig 16.

2015. jún. 29. 23:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj, az anyja azt hiszi, csak zárt ajtók mögött és ágyban lehet szexelni. Nagyon pofára fog esni.
2015. jún. 29. 23:45
 2/15 anonim ***** válasza:
31%
szerintem attól fél, hogy aztán egy 17 éves lány fogja itt kérdezgetni, hogy terhes vagyok e vagy nem, a 16 éves barátomtól..
2015. jún. 29. 23:45
 3/15 A kérdező kommentje:
2.: Miért lennék terhes? Nem hallottál még a fogamzásgátlásról?
2015. jún. 29. 23:50
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Hallottál már arról,hogy egyik sem nyújt teljes védelmet?
2015. jún. 30. 00:03
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
És akkor senki ne szexeljen vagy mi? -.- Nyilván te se csinálod kedves válaszoló...
2015. jún. 30. 00:07
 6/15 anonim ***** válasza:
39%

3 nem válaszolok, meghagylak a magad sötétségében a lepont miatt.

de ha valaki megért egy anyukát, az ne is írjon ugye ugye..

2015. jún. 30. 00:07
 7/15 A kérdező kommentje:
4.: Ennyi erővel senki se szexeljen, aki nem akar szaporodni, nem? :D
2015. jún. 30. 00:12
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem lehet hogy az a baja, hogy idősebb vagy? Mondjuk úgy is elég szigorú, örülhetne hogy nem egy bokorban akartok egy parkban. Azt még megértem hogy az ottalvást nem engedi, de hogy nem lehet bezárni az ajtót? mégis mit csinálnátok, ha úgyis otthon van az egész család..?
2015. jún. 30. 01:12
 9/15 anonim ***** válasza:
31%
Nem arról van szó,hogy senki ne szexeljen,te buta.Hanem arról,hogy nem mindegy,hogy egy 16 évesnek(és a szüleinek) kell megoldani egy nem tervezett terhesség problémáját,vagy egy érettebb személyiségű embernek.
2015. jún. 30. 08:47
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Fejezzétek már be ezt a hülye dumát, hogy egyik módszer sem száz százalékos. Akkor az utcák tele lennének terhes nőkkel. Érdekes, nekem egy ismerősöm sem járt úgy, hogy szedte rendesen, és jaj, teherbe esett... aki meg igen, ott meg kiderült, hogy vagy direkt akarta, vagy antibiotikumot szedett, vagy kihányta, csak ezt úgy szokás "elfelejteni"...
2015. jún. 30. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!