Szerintetek nem túl szigorú egy kicsit a barátom anyukája?
Nincs egyébként semmi bajom az anyukájával, jól kijövünk, csak szerintem egy kicsit túlzást, hogy pl. nem engedi a barátomnak, hogy bezárja a szobája ajtaját. De nem kulcsra, hanem egyáltalán kilincsre, éjjel-nappal tárva-nyitva kell állnia az ajtajának, főleg akkor, amikor én is ott vagyok, mert azt hiszi, ahogy bezárnánk az ajtót, egyből vetkőztetni kezdenénk egymást.
Amikor a barátom kérdezte tőle, eljöhet-e egyszer hozzánk (mivel én már voltam náluk párszor), azt mondta, nem, mert tudja, mit csinálnánk. De ugyanez volt akkor is, amikor barátomnak kellett vigyáznia a kishúgára és megkérdezte az anyukáját, átmehetek-e hozzájuk, hogy együtt vigyázzunk rá és akkor az neki is jó lenne, mert nem unatkozna (nem perverz értelemben). Akkor se engedte, mondván, szerinte mást is akarnánk mi csinálni a húgára való vigyázáson kívül..
Azt már meg se meri kérdezni, aludhatunk-e egymásnál, mert már tudjuk, mi lenne a válasz. Szerintem viszont egy ennyi idős gyereket nem kellene ennyire félteni, ennyi idősen már természetes, ha érdekel a másik nem, ráadásul örülhetne annak, hogy a barátom nem orrba-szájba szexel mindenféle kis jött-ment ribikkel, meg nem váltogatja a barátnőit 2 hetente, hanem komoly kapcsolata van (már amennyire egy kapcsolat ennyi idős korban komoly lehet)
Én 17 vagyok, a barátom pedig 16.
3 nem válaszolok, meghagylak a magad sötétségében a lepont miatt.
de ha valaki megért egy anyukát, az ne is írjon ugye ugye..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!