Szexkapcsolat 18 évesen, szigorú szülők. Mit tegyek?
Megismertem egy fiút. Az elején volt szó kapcsolatról (párkapcsolatról) de a szüleim megtiltották, tipikus szigorú szülők, akik mindentől féltenek. Na mind egy, a dolog végülis úgy alakult, hogy amúgy sem ment volna köztünk a kapcsolat, rengeteget veszekedtünk. Amióta tisztáztuk, hogy csak szex, azóta minden jó. Jól megvagyunk. Neki adtam az ártatlanságom. Még élvezem is a dolgot, olyan mocskos kéjes az egész. Pl. wc-ben egymásnak esünk, vagy a szabadban. Vigyáz rám, megvéd mindenkitől, szabadok vagyunk, mégis olyan különleges az egész.
De ha a szüleim megtudnák kitagadnának nem értenének meg. És nem tudom mit tegyek? Nem kötjük mi ezt senki orrára de nehéz megoldani a dolgokat, hogy ki ne derüljön. Néhányszor bevált a 'barátnőnél alszok' duma, de ez sem örök. És mivel a fiú sokat dolgozik két munkahelyen is, késő este végez legtöbbször.
Mit tegyek? Szülők mit gondoltok erről?
Védekezzetek. De remélem, ez alap, és nem kell mondani.
Próbáltál már elköltözni a szüleidtől? Tudom, hogy nem könnyű, de ha lehetőség lenne rá, érdemes minél előbb elszakadni. Nekem nem adatott meg elég korán sajnos.
18:14es,az a baj,hogy nem mindig megoldas az elkoltozes… Pl. Nekem miota edesapam meghalt egy pokol itthon az eletem. Azota uj parkapcsolatom van(mar 2,5 eve) nem fogadjak el,o nem johet ide.Anyam teljesen levette a kezet rolam,es mar ott tartok,hogy iskolaba se jarok.(nyilvan elfogom vegezni az erettsegit) mihelyt a parommal kulon tudunk koltozni,mivel o most vegez egyetemen. De 18 evesen egy filler nelkul nehez mozdulni,mikor az anyam meg a testverem is azt mondta,hogyha innen elmegyek soha tobbe be nem tehetem a labam.Egyikojukkel se beszélek, az arvasagi penzbol fizetnem kell itthon a számlákat, kajaert mindenért. Es mindezt azert mert megtudtak h en azzal a fiúval vagyok… rendes, normalis csaladbol valo, tanul… mindegy.
En azt javasolnám, hogy ameddig csak lehet tartsd titokban, es egyetertve az elozoekkel tenyleg semmi de semmi közük a szexuális eletedhez, viszont akkor ha baj van(bababaj) azt is neked kell megoldanod felelosseggel. Masreszt, ha szexrol is szol az egesz, de jol megvagytok, annyit igazan megtehet a srác, hogyha bajban vagy segít neked.. Ennyi a véleményem..
19:31 - Tudom, milyen, de ha túl sokáig húzódik a dolog, pszichésen baromira megterhelő, ha a szülők nagyon rátelepednek a gyerekükre, még akkor is, ha az elköltözésnek csak anyagi akadályai vannak. Szóval jobb ezt minél előbb megtenni, ha valakinek lehetősége van rá. Nekem is mondogatják, hogy gyűjtsek még pár évig, mert jobb egy nagyobb lakás, mint amiket most nézek (mostanra gyűlt össze valamennyi pénz), de ha mostanában kapok ebben az alacsonyabb árkategóriában, én nem fogok még pár évet várni, mert nagyon megterhelő, különösen, mert esetemben ezt az állapotot egy pszichés betegség is nehezíti szülői oldalról, és nem akarok belenyomorodni idegileg, magamon érzem, hogy az utóbbi évek mennyit ártottak, elkezdtem elfelejteni dolgokat például, és nem fog érdekelni, támogatnak-e utána vagy sem. Az ilyen zsarolás meg a legmocskosabb dolgok egyike a család részéről.
A kérdező esete mondjuk az enyémtől eltér, de elég nagy már, hogy dolgozzon, akár iskola mellett is, és elkezdje az önállóságot, amíg eltartják, addig a szülők felhatalmazva érzik magukat, hogy beleszóljanak a magánéletébe is. Le kell válni előbb-utóbb.
semmit.. nem kell szerintem elmondanod.
az , hogy 18 évesen megtiltották volna, hogy barátod legyen, őket minősíti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!