Szülők! Mit szólnátok ha a 16 éves lányotok kék hajjal állítana haza?
az én anyukám jól kezelte, bár én mondtam neki előtte, hogy ez lesz. (15 voltam)
most neki is színes haja van, fertőző :D
Megmondanám neki a véleményem (hogy tetszik, jól áll vagy sem).
Csilliószor nagyobb gondokat el tudok képzelni egy 16 éves lánynál, nehogy már a haját se festhesse. Oké, a kék szokatlanabb, de biztos pont ez a cél :)
Legalább nem az a másokhoz hasonulni akaró leányka, szeretem a polgárpukkasztást, a páromtól tanultam el, aki annak idején narancsvörös hajat viselt, bár a hidrogénszőke jobban állt neki. Fiúként, bár ez nekem mindegy.
Rózsaszínnél már remegne a léc, alapvetően utálom a rózsaszínt, bár sokat szelidültem e téren az évtizedek alatt s a párom kedvenc mágikus animelányának rózsaszín hajú a szerelme, szóval minimum neki talán még az is tetszene.
De a szabadságtiszteletem még a rózsaszínutálatomnál is nagyobb. Amíg nem csillámos. Csak ne kelljen ránéznem.
:-)
Örülnék neki, mert lehet, hogy az anyját is rá tudná venni, hogy ő is fesse be... :-)
Persze csak, ha jól áll neki, de tuti, hogy jó. :-)
És ráadásul sokkal jobb, mint a tetoválás, és a sok különféle, a testét végleg elcsúfító "testékszer".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!