Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok ha a 16...

Szülők! Mit szólnátok ha a 16 éves lányotok kék hajjal állítana haza?

Figyelt kérdés
Még akkor is kiakadnátok ha amúgy menne a szeméhez?
2015. máj. 1. 00:00
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
37%
Azonnal átfesteném zöldre!
2015. máj. 1. 10:50
 22/28 Egy senki. válasza:
Tamara te vagy az??? xD
2015. máj. 1. 11:26
 23/28 anonim ***** válasza:
Inká ez, mint piálással, lopással, szexszel tűnjön ki. Simán, de megmondanám neki úszintén, hogy jól áll-e, vagy sem. :)
2015. máj. 1. 19:13
 24/28 anonim ***** válasza:
Az ilyenek mind szinezők. Nem haragudnék.
2015. máj. 1. 20:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Semmit nem szólnék, most tanulja az önkifejezést, ebben nem szabadna hátráltatni. Nekem például nagyon rossz volt ennyi idős koromban, hogy nem mertem kibontakozni, a mai napig viselem a terhét, örülj neki, hogy ő ki meri fejezni magát.
2015. máj. 1. 21:40
 26/28 anonim ***** válasza:

azonnal befesteném kékre a saját hajamat is és beégetném a haverjai előtt :)

30/f

2015. máj. 2. 00:18
 27/28 anonim ***** válasza:

#20: Öreg rockerek is vannak... Ha az embernél az ilyesmi nem tinidili, hanem valódi, az nem biztos, hogy elmúlik s ezzel nincs is baj. A fekete pólókat megfelelő mintával baromira coolnak tartom, én a koponyásakat gyűjtöm, ha elegáns akarok lenni, de nem kell kiöltözni, azt veszem fel, amin a Kaszás szerepel, egy csokor koponyával. Semmi eredeti, de tetszik, nem igazán árt senkinek, ne szorítsam már be magamat mások elvárásaiba (bár sose találkoztam olyannal, aki belekötött volna), ha nekem más az ízlésem, elég kötöttség van az életben anélkül is (azért annyira vészesen sok nem).

Mindig is igen ártatlan apró dolognak tartottam ezt.

Úgyhogy az én lányom 16, 29 és 50 évesen is hazaállíthat kék hajjal, az ő dolga. Ilyen apróságba ne kössek már bele.

Írták, hogy a kék az színező, na akkor meg pláne mi a gond? Bulin egyszer zöld vagy kék pöttyöket vagy csíkokat kaptam a hajamba, és? Nem tartott sokáig.

Furák az emberek, tisztelet a kivételnek. A szokásokat nézik, nem az, hogy mi az adott dolog (oké, egy szintig nyilván fontos az is). Kék haj, brr. Egy magatehetetlen bébinek bezzeg simán átszúrathatják a testét a szülők, az aranyos. Persze csak ha lány, fiúnak fülbevaló, az botrányos.

2015. máj. 2. 00:30
 28/28 anonim ***** válasza:
Örülnék, hogy van egyénisége.
2015. máj. 3. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!