Szülők! Mit szólnátok, ha a 22 éves fiatok egy 14 éves lányt vinne haza, hogy Ő a barátnője?
Alapjába véve a 8 év korkülönbség szerintem nem olyan hatalmas, de azért ebben a korban még nem tartom normálisnak.
A lány 14 évesnek néz ki testileg, személyiségileg egyaránt.
Megdöbbennék, hogy ennyire gyerekes a fiam, hogy egy kislánnyal szóbaáll felnőttként.
De, hatalmas a 8 év két ennyi idős ember között. Egy 30 éves és egy 38 éves között már nem.
Pont idén lesz a fiam 22 éves, és én teljesen kiakadnék ha 14 éves kislánnyal jönne haza. (hál istenek nem csinál ilyen hülyeséget)
Bár sosem avatkozom a magánéletébe, és eddig minden barátnőjét elfogadtam, kedveltem, de ha ilyen eset állna fent, nem hagynám szó nélkül. Lenne 1-2 keserű szavam a fiamhoz, és a kislányhoz is..
teljesen kibuknék, hogy a felnőtt 22 éves fiam és gyerekkel jár..:(
(bakker, sokkot kapnék..)
Időpont ma 19:55
Jaj! Ne gyere már azzal, hogy egy szülőnek mindig el kellene gondolkodni azon, hogy mit rontott el ha a gyereke hülyeséget csinál!!! Nem állhat a szülő mindig a gyerek sarkán!
A kérdésre válaszolva. Úgy hazazavarnám a kis csajt, hogy pislogni sem lenne ideje. A fiamat meg jól leszidnám, hogy mennyire szánalmas, hogy felnőttként gyerekkel akar kavarni...
En is akarok egy 14 evest magamnak!!
Egyebkent en nem tartom ezt ilyen drasztikus dolognak. Zeretik egymast, vagy csak elvezik a szexet, tok mindegy! Ha 13 lenne, na az hulyeseg lenne, es akkor erdemes lenne elgondolkodni h hol rontottam el. De 14? Torvenyes legalis.
Szerintem max szűztelenítés lesz, ha még nem volt.
Az én férjem 10 évvel idősebb nálam, én 21 voltam mikor összejöttünk, ő 31.
Szoktam is mondani neki, hogy ha 5-10 évvel azelőtt találkoztunk volna, akkor rám sem nézett volna, mert még kislány voltam.
Biztosan elbeszélgetnék vele és megpróbálnék rájönni, hogy miért nem a korosztályában keresgél.
A párom 25, de a 18 éves csajokat is kislányoknak érzem mellette...nemhogy egy 14 évest:-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!