Szülők! Mit szólnátok, ha a 22 éves fiatok egy 14 éves lányt vinne haza, hogy Ő a barátnője?
Alapjába véve a 8 év korkülönbség szerintem nem olyan hatalmas, de azért ebben a korban még nem tartom normálisnak.
A lány 14 évesnek néz ki testileg, személyiségileg egyaránt.
15: amíg a huszonéves gyermekem annyira nem felnőtt, hogy önállóan éljen, addig én vagyok a felelős érte gyakorlatilag, szóval igenis beleszólok, ha úgy érzem, nem jó úton halad az életében...
A tanácsomat nem muszáj megfogadnia, de azt csak megmondom már, hogy ki léphet be a házamba és ki nem. Egy 14 éves kislány, mint barátnő, nem fogja átlépni a küszöbömet, és a kislány is megérdemli, hogy megtudja hogy az adott "férfi" csak szórakozik vele.
Eddigi válaszolók: Én 15 voltam, mikor megismerkedtem egy 23 éves sráccal. Kb fél évig voltunk nagyon jó barátok, majd elmélyült a dolog és egymásba szerettünk. Ennek már közel 10 éve, én 24 éves vagyok, ő 32 és köszönjük szépen nagyon jól megvagyunk.
Tisztában vagyok vele, hogy az átlag tizenéves milyen, de ne húzzuk rá a vizes lepedőt mindenkire, csak mert a többség olyan. Én már 15 évesen is jóval érettebb voltam a koromnál, nem hiába találtam meg az összhangot egy 8 évvel idősebbel. Nem minden 14-15 éves buta, naiv kislány. :)
Hosszasan elbeszélgetnék a fiammal, és elmagyaráznám neki, hogy ez akár pedofílának is minősülhet, illetve, hogy az én okos nagyfiamnak nem ez az igénye.
Viszont mivel én neveltem, és felelősségtudó, komoly embernek neveltem, ez nem fordulhat elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!