Szülők! Mit szólnátok, ha a 22 éves fiatok egy 14 éves lányt vinne haza, hogy Ő a barátnője?
Alapjába véve a 8 év korkülönbség szerintem nem olyan hatalmas, de azért ebben a korban még nem tartom normálisnak.
A lány 14 évesnek néz ki testileg, személyiségileg egyaránt.
nincs ebbe semmi, nekem volt tizen evesen joval idosebb bnom, par eve meg en is osszejottem 1 fiatal lannyal, nagyon nem erdekelt h ki mit morog...
most epp korombelivel vagyok.
de biztos vminbajom van ahogy itt vki irta.
19!
Ajánlom figyelmedbe a "Minden férfi pedofil" dokumentumfilmet, meglátod, hogy kicsit mégis az irányba halad a dolog...
Lehet, kapásból kiröhögném, de utána mindenképp leülnék vele - nem a lányka előtt - beszélni, hogy ezt mégis hogy gondolja. Mi vonzza a kislányban, próbálnék segíteni, hogy a sajátjai közt keresgéljen. Teszem azt, együtt maradnak, de ha 16-17 éves kora előtt hozzá merne nyúlni a lányhoz én ölném meg, nem a "barátnője" apja.
A lányt pedig figyelmeztetném, hogy vigyázzon, mert elképzelhető, hogy csak szédíti a fiam.
23-as lattam azt a filmet. Es az a film pontosan errol szol es kimondja h ez nem pedofilia. Ha te maskepp emlekszel meg kene nezned megegyszer!
24-es, 17 eves kora elott nem nyulhat a lanyhoz? Te hol elsz? Mar ertem miert van ennyi depresszios vagdosos buza a kisfiuk kozott! Lehet nem is a taknyokkal van a baj hanem a szuleikkel?!
25-ös, az én fiam ne d.gjon egy 14 éves kislányt - ha 22, ha 16 éves!
Ha szereti, vár, míg a lányka is érett lesz a szexre - ami kb. 2-3 év még. Mert az, hogy valaki 14 évesen szétteszi a lábát, még nem jelenti azt, hogy lelkileg is okés neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!