Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a 22 éves fiatok egy 14 éves lányt vinne haza, hogy Ő a barátnője?

Figyelt kérdés

Alapjába véve a 8 év korkülönbség szerintem nem olyan hatalmas, de azért ebben a korban még nem tartom normálisnak.

A lány 14 évesnek néz ki testileg, személyiségileg egyaránt.

2014. jún. 25. 19:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%
Akármilyen ciki lenne nekik, felvilágosítanám a lányt, hogy hozzám nem hozhatják a babát, és hogy a megszakítás nem védkezés. Viszont megvárnám, hogy mi sül ki a dologból, és jót nevetnék a végén.
2014. jún. 26. 01:41
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

nincs ebbe semmi, nekem volt tizen evesen joval idosebb bnom, par eve meg en is osszejottem 1 fiatal lannyal, nagyon nem erdekelt h ki mit morog...

most epp korombelivel vagyok.

de biztos vminbajom van ahogy itt vki irta.

2014. jún. 26. 05:52
 23/28 anonim ***** válasza:
52%

19!

Ajánlom figyelmedbe a "Minden férfi pedofil" dokumentumfilmet, meglátod, hogy kicsit mégis az irányba halad a dolog...

2014. jún. 26. 06:48
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, kapásból kiröhögném, de utána mindenképp leülnék vele - nem a lányka előtt - beszélni, hogy ezt mégis hogy gondolja. Mi vonzza a kislányban, próbálnék segíteni, hogy a sajátjai közt keresgéljen. Teszem azt, együtt maradnak, de ha 16-17 éves kora előtt hozzá merne nyúlni a lányhoz én ölném meg, nem a "barátnője" apja.

A lányt pedig figyelmeztetném, hogy vigyázzon, mert elképzelhető, hogy csak szédíti a fiam.

2014. jún. 26. 14:58
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

23-as lattam azt a filmet. Es az a film pontosan errol szol es kimondja h ez nem pedofilia. Ha te maskepp emlekszel meg kene nezned megegyszer!

24-es, 17 eves kora elott nem nyulhat a lanyhoz? Te hol elsz? Mar ertem miert van ennyi depresszios vagdosos buza a kisfiuk kozott! Lehet nem is a taknyokkal van a baj hanem a szuleikkel?!

2014. jún. 26. 15:38
 26/28 anonim ***** válasza:

25-ös, az én fiam ne d.gjon egy 14 éves kislányt - ha 22, ha 16 éves!

Ha szereti, vár, míg a lányka is érett lesz a szexre - ami kb. 2-3 év még. Mert az, hogy valaki 14 évesen szétteszi a lábát, még nem jelenti azt, hogy lelkileg is okés neki.

2014. jún. 27. 17:38
 27/28 anonim válasza:
Hat ha lenne gyerekem engem is biztos lesokkolna de aztan megbekelnek vele a szuleim kozt is 10 ev korkulombseg van (anyukam 14 volt mikor megismerkedtek) lehet hogy a lany sokkal eretteb a koratol mint az eloszor latszik (en 17 vagyok a baratom 28)szerintemegy ido elteltevel ugyis kiderul hogy eggyut e fognak maradni,es ha igen szerintem a szulonek akkor sincs semmi beleszolasa hogy milyen csajt/sracot visz haza a gyerek. A velemenyet elmondhatja es mondja is de biztos nem fognak azert szetmenni mert anyucinak nem tetszik a korkulimbseg. Ez a 21. Szazad 8 ev nem a vilagvege. Ebbol is kiderul hogy a csaj eretteb a koratol mert ha nem lenne az biztos nem jarna egy 22- eves pasival.
2014. júl. 6. 11:28
 28/28 anonim ***** válasza:
Kérdezö meg meg se tud szolalni, és mi lett a vége a dolognak?
2015. nov. 8. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!