Miért? Mit tehetnék? Csinálhatok valami?
Nevelő apám úgy beszél velem, mint egy rongyal. Nem tudom mi baja lehet velem, mert nem mondhatom hogy az a nagyon lázadó tini lennék
1. Nem fogyaztok alkoholt
2. Nem cigarettázom
3. Nem drogozok
4. Nem fekszem le fűvel fával
5. Még csak trágár szavakat sem használok
Nem tetszik neki semmi amit csinálok és álltalánosságban édesanyámnak fordítva mondja vissza a dolgokat, mint ahogy valójában is történt.
Viszont van egy fajta stílusa, amit inkább kétszínűségnek neveznék.
Ha valaki "idegen" van nállunk, vagy csak az utcán megyünk akkor viszonylag normálisnak mutatja magát.
Nem ver engem, de lelki sérelmeket okoz.
Mit tehetnék?
Most júniusban töltöttem a 16. élet évemet
Tehetek egyáltalán bármit is????
Mondjuk igen...
Azt már én is elterveztem hogy mondjuk 18 éves koromban beolvasok neki :)
Nálam is ez a szitu. Gondolkodtam hogy velem lehet baj de 4-én vagyunk testvérek es mindanyiunknak ugyan ezek voltak a problémái, szóval nem hinném hogy velünk lenne gond. Nekem nem csak az utcán csinálja hanem minden ismerősével jópofizik meg a telefonba is így beszél meg úgy tesz mintha mindent megadott volna nekünk aztán meg leszar szinte mindenkit. Erről rengeteget tudnék mesélin.
Amit én szoktam az az hogy nem érdekel amit mond amikor épp lecsesz. Ez általában jó mert azt hiszi hogy megbántam meg hasonlók közben meg nem is figyeltem rá. Ha ez nem jön be akkor szoktak nagy viták lenni.
A jópofizás itt is megy.
Mézes mázas beszéd telefonon másokkal
Nekem két kistesóm van
Mind a kettő az övé.
Furcsa mód őket képes emberszámba venni
2-es vagyok.
Soha sem ertettem hogy miért csinálják ezt. Ami a legjobb hogy mindíg neki lehet igaza kivéve ha a saját szemével látja hogy tévedett de akkor sem fogadja el könnyen. És nem is veszi észre hogy milyen gyökér a családjával, azt hiszi hogy ő mindent jól csinál és mennyi mindent letett már az asztalra pedig nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!