Szerintetek normális, ha ennyire kiszolgál egy anya egy 14 éves srácot?
Én értem, amit mondasz, de megkérdezném, hogy biztos, mindent látsz-e? Például én 22 vagyok, még itthon élek. reggelente nekem is anyukám csinál szendvicset, amit elviszek majd magammal, de azért, mert ő korán kelő típus (szerintem életében nem aludt még 7 óránál későbbig, azt is csak nyáron, nyugdíjas korában), és meg akarja nekem könnyíteni a reggeli dolgokat, hogy annyival kevesebb legyen. Ő készíti a családnak a reggelit, nyilván nem csak magának csinál, így ha már 3 kenyeret felvág, még egyet felvághat, és beteheti egy szalvétába.
Azt honnan tudod, hogy semmiben nem segít? Ha szomszéd vagy, csak nem vagy ott mindig. Nem védeni akarom a fiút, csak arra akartam utalni, hogy akár meg is lehet magyarázni egyes dolgokat. Ha a fiú tényleg tiszteletlen, meg a többi, amit leírtál, az persze baj. Én is tudok olyat, aki ilyen, illetve akiről ezt mesélik, ő olyan 19-20 körül lehet, szintén fiú. Van ilyen, nem egyedi a példa, és nincs is rendben.
Utolsó,a te korodban már a saját lábadra kellene állj,ne édesanyád rendezzen,hálistennek nem vagy mozgásképtelen(mivel nem írtad,gondolom nem is vagy),erre mondják,hogy az egyik ember kihasználja a másikat,én értem,hogy édesanyád rögtön rohan,hogy megmossa a hajadat,meg körmöt vágjon,de az igazság az,hogy te is megmondhatnád neki,hogy anyu,ne fáradj,hagyd mert már nagy leány vagyok és eltudom intézni a dolgaimat egyedül is.Mi lesz ha kirepülsz majd a fészekből?A férjed fog mosogatni,meg a körmeidet levágni?Szerintem kissé túlzás ez a dolog.
Kedves kérdező,egyáltalán nem normális dolog ez.További hozzáfűzni valóm nem igazán van,egyszerűen nem jó dolog ez,akármilyen szempontból is nézzük.
Van olyan, hogy -főleg egyedül álló-anyukák rátelepednek a szeretetükkel a gyerekükre. A gyerek, ahogy növekszik, egyre jobban érzi, hogy nincs ez rendben, szüksége lenne önállóságra, ezért lehet agresszív az anyával. Viszont valós változtatásban nem érdekelt, mert mindezek mellett baromi kényelmes, hogy anyagép mindent megcsinál nekem.
A south parkos cartman esete az anyukájával...
#10-es vagyok
Tudom, hogy bizonyos szinten kihasználom és ezt egyébként nagyon sajnálom.
Viszont tudok magamnak enni elôkészíteni, takarítani, mosogatni. Nagyon várom, hogy elköltözhessek végre és megtanuljak fôzni, mosni, mert itthon az sajnos nem fog menni.
Fóliában dolgozom, tehát megbecsülöm a munkát és munkakerülô sem vagyok.
Ha nem anyukám vágná a lábkörmöm, akkor a sebészorvos (volt már rá példa), mert még a pedikûrösök sem tudják kivágni rendesen. :)
nálunk is hasonló a helyzet...a 9 éves öcsém nem hajlandó magának innivalót sem önteni,házimunkában semmit nem segít és konkréten anya reggelente felöltözteti,meg néha etetni kell kanállal,de legalábbis összevágni a húst...ha meg én emiatt szólok anyáéknak,hogy szerintem azért vannak dolgok amiket már önállóan is meg tudna csinálni akkor azt mondják hogy ő még csak gyerek és ez így a normális...
19\N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!