Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

anyám nem engedi hogy elmondjam neki azt amit gondolok pl most elejtettem a telefonom és ez miatt nem enged sehova és ez nekem nem tetszik a kettő közt nincs összefüggés de nem akarja elmondani hogy mégis miért nem enged el sehova ugy érzem hogy azt akarja hogy csak itthon feküdjek vagy nem tudom mintha nem akarná hogy én jól érezzem magam ja és a telefon miatt nemtudom mit idegeskedik mondtam hogy attól nem lesz jobb ha idegeskedik meg én fizetem ki a telefon javítását szerintetek ez normális egy telefon miatt?

16/f

2015. jún. 23. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
51%
Biztos, hogy konkrétan a telefon miatt van, és nem azért, mert már az volt az utolsó csepp a pohárban...?
2015. jún. 23. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos anyukád nem egy észlény. Úgy hiszi, hogy ha nem enged téged sehova, akkor talán ráfanyalodsz a nyelvtankönyv olvasgatására és végre valahára, 16 éves létedre megtanulod, hogy hogyan kell megfogalmazni egy rendkívül bonyolult, 3-4 mondatból álló szöveget. Anyukád még van olyan naiv, még hisz annyira a fiában, hogy ilyen kegyetlen intézkedésekkel sarkalljon téged tanulásra. Ezért 100%-ban anyukád a hibás. Tessék szépen utálni öt ezért.
2015. jún. 23. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!