Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen az anyám? Velem...

Miért ilyen az anyám? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

21/F Megpróbálok rövid lenni.

Anyám mostanában elviselhetetlen. Példákkal szeretném bemutatni:

Valami gondom bajom van, és mesélek neki.. végig mondom a bajomat, mire ő a végén egy teljesen nem ide illő dolgot kérdez. Pl.:

Én.: Mehetünk boltba persze, majd nemsoká, képzel amúgy ..... és elmondom hogy mi bajom van..

Anyám.: Nézd már meg tej van itthon?!

És ha felhozom neki, hogy még is miért ilyen, akkor " most én erre mit mondjak?? "

Másik :

Szombat - Vasárnap anyám és apám alszik a szobába délután. Én kijövök a szobámból, és elmegyek a wc-re akkor már anyám jön ki: "Nem igaz, hogy ebbe a házba nem lehet aludni.."

Ma reggel, konkrétan se szó se beszéd kib.szta az ajtómat, hogy mikor hazajöttem este akkor jó volt e nappaliban a villany, vagy már akkor is rossz volt? Hozzáteszem se jóreggelt, se emberi ébresztés, 7 órakor kitépi az ajtót felb.sza a villanyt, és megkérdezi, majd kimegy, a villanyt úgyhagyva..

Amikor szóvá teszem neki, akkor mindig mártírkodik, hogy " na jóvan megyek vissza dolgozni szerintem.. " és elviharzik.

Apám engem oltogat, hogy velem veszik össze anyám, és rajta csattan az ostor, mert vele sem tud normálisan beszélni, mire én elmondom hogy nem neki van igaza, akkor mindig az van , hogy " Oké hagyjuk már... "

Dolgozok, szóval van pénzem, nem kérek tőlük, csak nagyon ritkán. Autó 2 van , abból egyet használ apa, egyet én, de amelyiket én használom azt én is tankolom, meg minden hercehurca. Barátnőmhöz ha egy héten átmegyek 6 x Pest másik végébe, ami 10-11 km akkor mindig hallgatom, hogy nem lesz ez egy kicsit sok ?? .. Holott én tankolom az autót.. tehát szívja a vérem..

Miért ilyen? Ne szóljak hozzá, hátha jobb lesz?

2015. júl. 10. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

Lehet sok a gondja...

Egyébként attól függetlenül,hogy közben megkérdezi,hogy van e tej az nem azt jelenti,hogy nem figyel rád.Ilyet én is szoktam ha siettek de közben hallom mit mondanak majd ha befejezte a mondókáját válaszolok.Ezt úgy értem,hogy nem állhat a tej előtt addig amíg te be nem fejezed a mondandódat.

Egyébként tényleg lehet mostanában ideges mert mondjuk van valami problémája ami idegesíti.Esetleg kérdez rá,hogy segíthetsz e valamiben neki..

2015. júl. 10. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

Munkahelysi probléma, depresszió, kapouzárási pánik, illetve, klimax. Ezek közül bármelyik.

Korábban is ilyen volt?

2015. júl. 10. 14:59
 3/5 Krande ***** válasza:
28%
Nem írtad mennyi idős ő. Klimax körül ez teljesen normális viselkedés, nálunk 52 éves kolléganő van aki szinte teljesen ugyanezt csinálja. Apáddal "üljetek le" egyszer ketten (nem feltétlenül ülve gondolom, de valami olyan tevékenységet amire nagyon nem kell odafigyelni) és beszéljétek meg egymás közt higgadtan. Egyikőtök sem hibás (valószínűleg) viszont az "őt jóban-rosszban el nem hagyom"-ba beletartozik hogy bizony néha türelmesnek kell lennetek. Egyet nem szabad, tovább hergelni egyik résztvevőt sem.
2015. júl. 10. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
Menopauza lehet, meg szerintem fáradt is. Lehet, rögtön máshogy szólna hozzátok, ha besegítetek neki.
2015. júl. 10. 15:09
 5/5 anonim válasza:
Én anya vagyok,kicsi gyerekekkel,és tudod mit ir Vekerdy a gyerekekre, szívják a vérünket lerágják a húsunkat.Igy igaz,hidd el,minden áldott percben és direkt irom igy hogy áldott mert jó is ez persze,csodás, de ezt akkor fogod meglátni ha szülő leszel,és jó apa leszel és törödsz a gyerekekkel hogy mit is jelent ez. Egyszerüen csak ahogy irod 21 éve gondoskodik rólad,rólatok,nem tudom testvéred van e,vagy hányan vagytok..?...Nehéz,fásult,fáradt...
2015. júl. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!