Miért ilyen velem az anyám?
Tudni kell, a szüleim elváltak, és innentől kezdve tapasztaltam a dolgokat.
Már egészen kicsi korom óta a háttérbe szorulok anyám csávói mellett. Folyton hanyagol, mintha nem is lennék. Nekem egyik szülinapomra se csinálta a kedvenc ételem, míg az aktuális pasinak mindent megadott.
Velem nem igazán beszélget, ha kezdeményezek is, mindig "leráz" valami indokkal.. Mindent megteszek amit kér, de csak a hibákat látja a tetteimben, pedig a szivem - lelkem kiadom érte. Sehova nem enged el, és arra fogja, hogy mert nem csinálom meg úgy a dolgokat, ahogy azt ő elvárja tőlem.
Az iskolai átlagom 4-es, ezzel az egy dologgal nem volt még kifogása. Sehova nem enged el, és arra fogja, hogy mert nem csinálom meg úgy a dolgokat, ahogy azt ő elvárja tőlem.
Iskola mellett dolgozom, hogy segítsek neki, de még így se néz semmibe.
Egyiknap megkérdeztem tőle, hogy szeret-e egyáltalán, s erre azt felelte, "Amikor nem csinálok rosszat, akkor igen."
Ezt hogy értsem? Amikor mindenért lebasz, akkor nem szeret, de amikor nem csinálok semmit és a szobámban ülök akkor meg szeret?
Mit tegyek? Mit csináljak, hogy engem is szeressen?
Valaki járt már hasonló cipőben? Tanácsok?
Csak értelmes válaszokat.! A trollok most mellőzzenek!
Nalunk is ez volt. Elobb utobb elkoltozol es jobb lesz a hangulat, nem lesz ki miatt feszultnek lenned otthon.
Vannak barataid akikre szamithatsz? Akikben megbizol?
Kedves 1. válaszoló, nekem semmi rossz szábdékom nincs iránta.. Én próbálom őt szeretni csak úgy érzem, ez vissza felé nem megy.
2. 17 éves lány vagyok. Próbáltam erről beszélni vele, hogy nem igazán tetszik ez a fenállás nekem, erre azt válaszolta, hogy fél hogy egyedül marad. És nem tud mit tenni. A rossz dolgokat arra érti, mikor számára nem megfelelően takarítok ki.
Barátaim nem igazán vannak, egyedül apukámra tudnék számítani, de anya nem engedi, hogy hozzá költözzek.
Köszönöm a többi választ!
Köszönöm a válaszokat! :)
Igyekszem vele minél több beszélgetést kezdeményezni és megbeszélni vele a problémáim.(!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!