Jogosan akadtam ki a szuleimre? Miert nem engednek el?
Ne hisztizzél már!!!
Mit nem értesz azon, hogy itt nem csak rólad van szó.
Nem csak te ruhádról vagy hajadról van szó. Nem csak az ajándékról van szó.
Egyértelmű.hogy a szülők valamiért nem akarnak menni, és elvárják, hogy te se menj. Hülyén is jönne ki, hogy a szülők nem mennek de te ott parádézol.
Nem mentek és kész. Kár vergődnöd.
Szerintem illene minél hamarabb eldönteni, hogy ki megy és ki nem, hogy tudjanak számolni a kajával és egyéb költségekkel.
A helyedben a nagyszüleimmel beszélnék, hogy szeretnék nagyon elmenni, tudnának -e segíteni.Mármint akkor együtt adnátok át az ajándékot.Nem tudom, hogy ilyen esetben mennyi pénzt kéne adni az ifjú párnak, de szerintem érthető a vágyad, meghívtak és szeretnél elmenni,sose voltál még külföldön stb..
Egyébként ha szólnál az unokanővérednek, hogy anyukádék nem akarnak elengedni mert ők se mennek.Szerintem beszélne velük.És akik ilyen nagy szabású rendezvényt vállalnak, azok szerintem nem roppanak össze anyagilag, ha egy 14 éves kislány nem tud vinni ajándékként pénzt..Nem is tudom miért kell a diákmunkával traktálni, 18 éves kor alatt elvétve van egyátalán munka...
A szüleid tényleg irracionálisan viselkednek.
Az érthető, ha ők maguk nem akarnak menni pénz hiányában, vagy éppen nem kívánkoznak 4 napra külföldre vagy nem kapnának egykönnyen szabadságot.
De hogy a gyereket miért tiltják úgy, hogy a nagyszülők és az egész rokonság tudna rá felügyelni az tényleg érthetetlen.
Egyébként a nagyszülőkkel elmehetsz mindenféle meghatalmazás nélkül külföldre, ha van személyi igazolványod/útleveled. De Ausztriába a személyi is elég, és egyébként sincs ellenőrzés a határon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!