Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy végül mégse...

Jogos, hogy végül mégse engednek el?

Figyelt kérdés

Most fejeztem be a negyedik osztályt. Mivel jól tanulok, az osztályfőnököm felvetette, hogy jelentkezzek nyolcosztályos gimnáziumba, anyáék először bele is egyeztek, de utána mondták, hogy maradjak itthon, mert még fiatal vagyok ahhoz, hogy kollégista legyek, meg ne menjek még olyan messzire.

11 L

2015. jún. 12. 06:30
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Oda nem még tanév közben kellett felvételizni?

Ha felvettek, és a szüleid ennek ellenére nem akarnak elengedni, kérd meg a tanárodat, hogy beszéljen velük, vagy keress egy rokonnál támogatást.

Ők talán tudnak megfelelő érveket felhozni, miért jobb neked egy gimnáziumban, mint az otthoni 5. évfolyamon folytatni a tanulást.

2015. jún. 12. 06:55
 2/34 A kérdező kommentje:
De évközben kellett jelentkezni, még februárban, márciusban volt a felvételi. Igen, megmondták miért szeretnék hogy maradjak, mert szerintük még kicsi vagyok ahhoz, hogy kollégiumba kerüljek, meg nagyon megterhelő a gimnázium, ilyen fiatalon.
2015. jún. 12. 07:07
 3/34 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon szűklátókörűek sajnos a szüleid. Nekik gondolom a tanulás nem érték. Az én fiam is 4. után gimnáziumba ment. Nem bántuk meg. Sokkal könnyebb volt neki az egyetem.
2015. jún. 12. 07:13
 4/34 anonim ***** válasza:
31%
Kollégiumhoz még tényleg fiatal vagy.
2015. jún. 12. 07:14
 5/34 A kérdező kommentje:
Van egy évfolyamtársam, őt se engedik el a szülei a gimnáziumba, ugyanezért az okért. A tanárnéni beszélt a szüleimmel, azt mondta, hogy ez az én fejlődésemet szolgálja.
2015. jún. 12. 07:19
 6/34 anonim ***** válasza:
55%

Egyetertek a szuleiddel. Teljesen felesleges ilyen fiatalon kollegiumba menni.

Tokeletesen megfelel a 4 osztalyos gimi is, ha majd 14 leszel, mehetsz kollegiumba.

2015. jún. 12. 07:31
 7/34 A kérdező kommentje:
Lehetséges
2015. jún. 12. 07:42
 8/34 anonim ***** válasza:
52%
Ok ismernek Teged, mi nem! Ha szerintuk meg kicsi vagy (nem csak fizikailag) akkor jobb ha otthon maradsz.
2015. jún. 12. 07:43
 9/34 anonim ***** válasza:
55%
Kedves válaszolók, szerintetek egy 12 éves gyerek nem túl fiatal a kollégiumhoz?
 10/34 anonim ***** válasza:
64%
Nekem pont veled egyidos a lanyom, es en sem engednem el kollegiumba. Szerintem pont nem szolgalja a fejlodeset.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!