Volt anyósal kapcsolatot tartani?
A volt férjemmel 16 éves koromban ismerkedtem meg. 14 év után lett vége a kapcsolatunknak, mert megcsalt (terhesség alatt).
A gond azzal van, hogy megkért a szüleit ne látogassam.
Van egy 1 éves lányunk és az új párja terhes lett. Nekem van jogositványom és autóm, 15 perc alatt ott vagyok a nagyiéknál. Az én szüleim sajnos egy balesetben meghaltak. Így csak ők vannak, mint nagyszülők és nagyon szívesen vigyáznak a kicsire. Én is nagyon szeretem őket és ugy látom ok is engem. Szinte gyerek voltam mikor megismertem őket, kis lányomnak hívnak mindenkit én mamának és pápának ( már az unoka elott is szólítottam őket ).
A férjem új párját viszont ez nagyon zavarja, most volt a mama szulinapja és mind ott voltunk de mikor ők megérkeztek én pár perc múlva udvariasan távoztam mondván másnap dolgozok és mentem (a kislány velük maradt).
Mikor visszahozta a kislányt elmondta, hogy az új párját zavarja hogy ott voltam és ezentúl szeretné ő elvinni a szüleihez és én ne menjek.
A szülei sokszor heti legalább 2 alkalommal is hívnak hogy menjünk át vacsorázni, vagy ha segíteni kell vásárolni, orvoshoz esetleg gyógyszertárban menni (autóval).
Nem tudom mit tegyek, hisz nem az én szüleim de szeretem őket.
A lányt is megértem hogy féltékeny és szeretné ha elfogadnak a szülők őt is.
A szülők és te is felnőtt emberek vagytok, azzal barátkoztok, akivel akartok. Nehogy hagyd, hogy a volt férjed ebbe beleszóljon! Ráadásul ők a gyereked nagyszülei, teljesen természetellenes lenne, hogy szándékosan elhidegítsétek a köztetek lévő jó viszonyt.
Úgy sejtem, a szülők nem fogadták kitörő örömmel az új menyecskét, ez piszkálja a csőrüket.
Elvált nővérem még a volt férj második, azóta lecserélt barátnőjének a szüleivel is jóban van. Az apuka a láthatások alkalmával gyakran adta le megőrzésre a gyereket a lány szüleinél, akik a szakítás után felajánlották a testvéremnek, hogy szükség esetén továbbra is szívesen vigyáznak rájuk egy-egy délután vagy este. Időnként együtt vacsoráznak, segítenek ha falat kell fúrni, bútort cipelni vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!