Volt anyósal kapcsolatot tartani?
A volt férjemmel 16 éves koromban ismerkedtem meg. 14 év után lett vége a kapcsolatunknak, mert megcsalt (terhesség alatt).
A gond azzal van, hogy megkért a szüleit ne látogassam.
Van egy 1 éves lányunk és az új párja terhes lett. Nekem van jogositványom és autóm, 15 perc alatt ott vagyok a nagyiéknál. Az én szüleim sajnos egy balesetben meghaltak. Így csak ők vannak, mint nagyszülők és nagyon szívesen vigyáznak a kicsire. Én is nagyon szeretem őket és ugy látom ok is engem. Szinte gyerek voltam mikor megismertem őket, kis lányomnak hívnak mindenkit én mamának és pápának ( már az unoka elott is szólítottam őket ).
A férjem új párját viszont ez nagyon zavarja, most volt a mama szulinapja és mind ott voltunk de mikor ők megérkeztek én pár perc múlva udvariasan távoztam mondván másnap dolgozok és mentem (a kislány velük maradt).
Mikor visszahozta a kislányt elmondta, hogy az új párját zavarja hogy ott voltam és ezentúl szeretné ő elvinni a szüleihez és én ne menjek.
A szülei sokszor heti legalább 2 alkalommal is hívnak hogy menjünk át vacsorázni, vagy ha segíteni kell vásárolni, orvoshoz esetleg gyógyszertárban menni (autóval).
Nem tudom mit tegyek, hisz nem az én szüleim de szeretem őket.
A lányt is megértem hogy féltékeny és szeretné ha elfogadnak a szülők őt is.
Nagyiékat kérdezd meg, ők hogy szeretnék. Ha az apuka cicababája nem akar veled együtt ünnepelni... hát határeset, valaki elég intelligens hozzá, hogy ezt a helyzetet is kezelje. Talán idővel neki is menni fog.
De annyit, hogy odavidd a kislányt, meg értemenj igenis el kell viselnie. Ha nincsenek ott, meg úgy unokázzanak a nagyszülők, ahogy nekik tetszik, senkinek semmi köze hozzá (az apát is beleértve).
A nagyszülők döntsék el, hogy ott van-e a helyed a családi összejöveteleken. A lányod miatt mindig a családjukhoz fogsz tartozni. Ezt tudta az exférjed új nője is, ennek tudatában állt össze vele, el kell fogadnia. Ha szeretnek a nagyszülők és nem mész hozzájuk, attól még nem fogják az új nőt jobban szeretni, sőt...
Én beszélnék velük, és az ő véleményüket tartanám fontosnak, nem az exférjedékét. Felnőtt ember vagy, ne más mondja meg hova mehetsz és hova nem.
férjed hogy gondolta a nagyszülők további segítségét, majd az új nője viszi őket orvoshoz, vásárol b nekik, intézi el a gyógyszertárt?
nem semmi a férjed sem! majd anyósodék eldöntik, hogy mit szeretnének, jelek szerint ez egy kölcsönösen jó kapcsolat, lányukként szeretnek, te is viszont és ott van a kicsi akit nem is szakíthatnál el a nagyszülőktől!
hihetetlen önző ember lehet az exférjed is!
Köszönöm a válaszokat
Nem könnyű a helyzet, azt a nőt nem kedvelem így nem is szívesen tartózkodom vele egy helységében. De viszont mikor mondtam, hogy sajnos nekem mennem kell mert... a férjem édesanyja szinte sírva kért, hogy kis lányom ne sies annyira maradj még kicsit.
Az új párját nem szeretik annyira, apósom mikor megtudta mit tett a fia nagyon haragudott és azt mondta nem tudja neki megbocsátani mert ő nem így nevelte őt. A terhességem utolsó napjaiban ők voltak velem és még a korhazba is ők vittek be és anyósom volt vele...
Szeretem őket, segítségre szorulnak amit a fiúk nem ad meg nekik.
Ugy érzem őket (és magamat) büntetném a fiúk hibája miatt ha eleget tennék a kérésnek.
De viszont azt is megértem, hogy ha már így alakult, hogy gyerekük lesz és azzal a nővel marad, tekintettel kell rájuk is lenni
Nagyon becsülöm a tűrőképességed ! :)
A férjednek szerintem semmi joga ezt elvárni, sőt, nyugodtan látogasd a szüleit, mivel már hozájuk tartozol úgyahogy, na meg ott az unoka is, és jogukban van látni őt. Ha meg a te viszonyod is jó velük, miért ne?
A volt férjed új asszonykája pedig inkább maradjon oltári nagy csendben, pont neki nincs semmi beleszólása a dologban, mert ő is ugyanolyan ludas a megcsalásban mint férjed. Pont neki nincs joga pofázni a dologban!!!
Nyugodtan látogasd tovább a családot!
Már miért tekintettel a nő érzéseire?
Ő talán tekintettel volt rád amikor terhesen otthon vártad a férjed aki épp vele hentergett?
A gyereknek joga van a nagyszüleihez és ha eddig is hetente találkoztatok, nehogy már az új nő miatt ne találkozhasson velük ugyanolyan gyakran. Ha apuka nem tudja megoldani, akkor majd te tartod a kapcsolatot.
Azt meg végképp nem is értem milyen jogon szól bele ha ő hónapokig nem is látogatta a gyereket?!
Szörnyű és szomorú, hogy mennyi ilyen aljadék faszi van, mint a férjed. Terhes nőt egyedül hagyni? Lelketlen az ilyen.
Kérdésedre válaszolva, hagy döntsék már el anyósék, hogy nekik mi a jó, és ők mit akarnak. Veled kapcsolatot tartani. Ennyi. Nem kell itt mindig más érdekét nézd, pláne nem egy hazug emberét.
Amilyen kis higgadt meg önfeláldozónak tűnsz, azt is kinézem belőled, hogy azt is elhitted, hogy te tehetsz arról, hogy a volt férjed megcsalt.
Szarjál bele a fasziba, járj a nagyiékhoz, ez több ember kérése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!