Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátnőm nem akarja többet...

A barátnőm nem akarja többet az anyámmal tartani a kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt barátnőmmel. Anyám a kezdetektől ellenezte a kapcsolatunkat, bár szerintem neki tökmindegy kivel jöttem volna össze utálta volna mert az ő kicsi fia leszek mindig is. A barátnőm a 7 év alatt igyekezett hogy megszerettesse magát, mindig sütött-főzött, mamámra vagy kisöcsémre vigyázott ha anyámnak dolga volt stb, de azt mondta eddig bírta. Nem fog többet erőlködni. Mondjuk az igaz hogy mindig kap valami beszólást. Hogy tudnék ezen a helyzeten változtatni? Két tűz között vagyok, anyám folyton basztat hogy jaj mi a baja barátnőmnek barátnőm meg elzárkózik.
2014. dec. 15. 15:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Állj a barátnőd mellé végre.
2014. dec. 15. 15:24
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Én sem keresném azok társaságát, akik minden ok nélkül gyűlölnek. Te például megvédhetnéd, ha te is látod, hogy a barátnődnek van igaza.
2014. dec. 15. 15:25
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
"Mit tegyek?" Ha nem tudod, mit tegyél, akkor te bizony csak egy gyerek vagy!
2014. dec. 15. 15:26
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk oda állsz anyád elé és közlöd vele, hogy nem kellene beszólogatnia a barátnődnek. Én se tartanám egy olyan nővel a kapcsolatot, aki ugyan a párom édesanyja, de engem lábtörlőnek vagy egy kupac gőzölgő szrdarabnak néz. A párom nyugodtan mehet hozzá, tartsa vele a kapcsolatot, de én ne legyek rákényszerítve, legalább a "kedves" mama is fellélegezhet, nem kell többé a szerinte savanyú képem bámulnia.
2014. dec. 15. 15:27
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Jah, végre megtalálhatnád a töködet és kiállhatnál a barátnőd mellett, ahelyett, hogy tűrnéd, hogy anyád ok nélkül szapuljon.
2014. dec. 15. 15:28
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk állj a sarkadra és legyél már felnőtt férfi és mond meg anyádnak,hogy állítsa le magát,mert te neked is családod van vagy lesz,de ha így folytatod a világon nem lesz az a nő aki el fog viselni és anyád hisztijét!Nőlj fel és mond meg anyádnak,hogy fejezze ezt be,hogy állandóan beszól a barátnődnek és állítsd kész tények elé!Vagy befejezi vagy te sem állsz szóba vele amíg így viselkedik!
2014. dec. 15. 15:28
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Nőjj fel, ha nem akarsz magányos anyuci pici fiaként megöregedni! A frász várt volna rád 7 évet! Becsüld meg, végtelenül türelmes!
2014. dec. 15. 15:42
 8/30 anonim válasza:
100%
Irigylem a barátnőd kitartását én egy év után adtam fel. Mindig minden bajuk volt velem szerintem anyád addig-addig cseszegeti míg te is elhiszed ezeket és kidobod. A volt barátomnak azt is mondták,hogy szerezzen új nőt meg éljen.. hát azóta is látom milyen sok nője van (y).
2014. dec. 15. 15:44
 9/30 A kérdező kommentje:
de én nem akarnám teljesen kizárni anyámat az életemből, mégiscsak az anyám. Barátnőm meg annyira megutálta hogy ha a jövőről beszélünk nem is akarja hogy lássa a közös gyerekünket, meg az esküvőre se akarja meghívni mert csak úgy is elrontaná stb. persze arra biztat hogy menjek át anyámhoz látogassam meg, de mondjuk hogy a gyerekemet ne lássa az anyám? szerintem ez túlzás
2014. dec. 15. 15:47
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a túlzás, hogy 7 évig hagytad, hogy az anyád csesztesse a barátnődet anélkül, hogy egy jó szót is szóltál volna az érdekében, vagy legalább megmondtad volna anyádnak, hogy fejezze be. Nem, te ültél és nézted, hogy szegény lány töri magát és csak a b..szogatást kapja.
2014. dec. 15. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!