A barátnőm nem akarja többet az anyámmal tartani a kapcsolatot. Mit tegyek?
Nagyon szerencses vagy a baratnod miatt, mas mar reg otthagyott volna. Becsuld meg ot, mert ritka ilyen part talalni.
Itt az ideje, hogy vegre kiallj a baratnod mellett. Egyszeruen megmondod az anyadnak, hogy vagy megtanul viselkedni es kontrollalni magat, vagy pedig nem vagy kivancsi ra, es majd megint tartjatok a kapcsolatot, ha mar normalis. Amig nem allsz ki ertetek nem fog valtozni semmit a helyzet, vagyis inkabb annyit, hogy ottmaradsz anyuci szoknyaja alatt orokre, egyedul..
Mi az elején megbeszéltük, hogy én az én családomat ügyezem, párom a sajátját. Ha konfliktus helyzet van, akkor ez ember jobban elviseli a saját gyerekétől a kritikát, mint egy "idegentől".
Nálunk az én családom a macerásabb (én vagy a nő), de minden alkalommal leállítom őket, amikor túlesünk azon a bizonyos ponton. Én viszem el a balhét, nem párom. Ő engem választott, nem a családomat, tehát az ő dolgaikat én oldom meg.
Fordítva is így megy. Én nem veszekszem anyósomékkal, a kisfiával megbeszélik.
Hogyhogy megoldódtak a problémák nagy részei?
Szakítottatok, vagy beszéltél anyuddal, vagy esetleg valami rosszabb?
Ha összevesztetek anyudon, majd szakítottatok, akkor gratulálok. Töketlen vagy. Avagy a barátnődnek jött meg az esze. ?!
Amúgy tök egyetértek, hogy egy pici gyerek vagy, aki fél elengedni anyuci szoknyáját, és csak a szájával felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!