Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátnőm nem akarja többet...

A barátnőm nem akarja többet az anyámmal tartani a kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt barátnőmmel. Anyám a kezdetektől ellenezte a kapcsolatunkat, bár szerintem neki tökmindegy kivel jöttem volna össze utálta volna mert az ő kicsi fia leszek mindig is. A barátnőm a 7 év alatt igyekezett hogy megszerettesse magát, mindig sütött-főzött, mamámra vagy kisöcsémre vigyázott ha anyámnak dolga volt stb, de azt mondta eddig bírta. Nem fog többet erőlködni. Mondjuk az igaz hogy mindig kap valami beszólást. Hogy tudnék ezen a helyzeten változtatni? Két tűz között vagyok, anyám folyton basztat hogy jaj mi a baja barátnőmnek barátnőm meg elzárkózik.
2014. dec. 15. 15:17
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
7 év? Te jószagú...
2014. dec. 15. 21:45
 22/30 anonim ***** válasza:
Még arra kíváncsi vagyok, hogyha barátnőd ilyen szinten kiakadt, hogy már az esküvőre sem akarja meghívni, akkor KONKRÉTAN milyen sértések hangozhattak el? Nálunk is volt pár beszólása egy rokonnak, ami miatt nem találkozom vele szívesen, de nem jutottunk el odáig, hogy ha akarja, ne találkozhasson a gyerekekkel. Ehhez elég durva szavaknak kellett elhangoznia, írnál példát?
2014. dec. 15. 21:50
 23/30 A kérdező kommentje:
na hát már olyan sok mindent nem kell megoldani. de köszönöm mindenkinek a hozzászólását ami igaz az igaz
2014. dec. 15. 22:39
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szerencses vagy a baratnod miatt, mas mar reg otthagyott volna. Becsuld meg ot, mert ritka ilyen part talalni.

Itt az ideje, hogy vegre kiallj a baratnod mellett. Egyszeruen megmondod az anyadnak, hogy vagy megtanul viselkedni es kontrollalni magat, vagy pedig nem vagy kivancsi ra, es majd megint tartjatok a kapcsolatot, ha mar normalis. Amig nem allsz ki ertetek nem fog valtozni semmit a helyzet, vagyis inkabb annyit, hogy ottmaradsz anyuci szoknyaja alatt orokre, egyedul..

2014. dec. 15. 23:30
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy kérdést teszek fel: Amikor anyukád beszólogat a barátnődnek ok nélkül,akkor mit csinálsz?Rászólsz erélyesen ezredjére is,hogy fejezze be és ne bántsa állandóan? Próbáltál anyukáddal ERÉLYESEN,EGYENES,NYÍLTAN beszélni arról,hogy fogadja el,hogy felnőttél és szereted a barátnőd,vele tervezel és ha nem változtat a viselkedésén,akkor jelentősen ritkítod a találkozásokat? Vagy azt csináltad,mint az én expárom, hogy mindig ráhagytad,mondván ő az anyád,meg jajj,hagy mondja,majd befejezi alapon? Nem csodálom, hogy a barátnőd ki van. Én se vártam az exemtől, hogy szakítsa meg az anyjával a kapcsolatot,vagy hogy jól verje meg,amiatt,ahogy velem bánt,de azt elvártam volna,hogy,ha a családja(most itt tökmindegy,hogy anya apa,vagy testvér vagy akárki) minden ok nélkül megsért/megbánt, akkor teljes mellszélességgel álljon ki értem és húzza meg a határokat. És,ha ezt nem teszed meg,akkor joggal akar a barátnőd idővel elhagyni,mert épeszű nő nem alapít családot olyan férfival,akkor puhap*cs és nem képes felnőtt férfiként viselkedni....
2014. dec. 16. 12:13
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó voltam: Természetesen ez rám is igaz, mikor anya egyetlen egyszer minden ok nélkül beszólt a páromnak,akkor azonnal reagáltam és rögtön meg lett neki mondva, hogy így ne viselkedjen,mert nincs joga hozzá, tartsa tiszteletben a döntésemet,hogy vele vagyok és hogy felnőttem,ha nem,akkor nekem sem kell olyan nagyon őt látogatnom...milyen érdekes,hogy anya rögtön kapcsolt,erőt is vett magán,és teljesen normális viszony alakult ki köztük az akkori párommal,nem szólt bele soha semmibe stb. A lényeg, hogy valahogy azt látom, hogy ha esetleg a lány anyukája házsártos,akkor a férfi részéről rögtön el van várva,hogy márpedig legyenek a határok meghúzva, nehogymár beleszóljon az életükbe,de fordítva meg el kell bezzeg fogadni,mert anyakicsifia nem tud még csak létezni sem az anyukája nélkül,anyuci csak segíteni akar nekünk stb. Nyilván van biztos csomó olyan eset,ahol fordítva van,meg van nagyon sok normális anyós innen is onnan is,de én tényleg azt látom,hogy az esetek nagyrészében inkább a fiús anyukákkal és a tőle érzelmileg leválni képtelen fiúkkal van a nagyobb gond...
2014. dec. 16. 12:21
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi az elején megbeszéltük, hogy én az én családomat ügyezem, párom a sajátját. Ha konfliktus helyzet van, akkor ez ember jobban elviseli a saját gyerekétől a kritikát, mint egy "idegentől".

Nálunk az én családom a macerásabb (én vagy a nő), de minden alkalommal leállítom őket, amikor túlesünk azon a bizonyos ponton. Én viszem el a balhét, nem párom. Ő engem választott, nem a családomat, tehát az ő dolgaikat én oldom meg.

Fordítva is így megy. Én nem veszekszem anyósomékkal, a kisfiával megbeszélik.

2014. dec. 16. 16:01
 28/30 anonim ***** válasza:
Arra én is kíváncsi lennék, hogy a beszólások után mit csináltál? Ültél kukán, miközben valaki szívatta a szerelmedet? Az igen...az első ilyen esetnél egyszer szólni kell anyukának, hogy fejezze be, ne beszéljen így, különben elmentek. A másodiknál pedig szó nélkül felállni és elmenni.
2014. dec. 17. 14:29
 29/30 anonim ***** válasza:

Hogyhogy megoldódtak a problémák nagy részei?

Szakítottatok, vagy beszéltél anyuddal, vagy esetleg valami rosszabb?

Ha összevesztetek anyudon, majd szakítottatok, akkor gratulálok. Töketlen vagy. Avagy a barátnődnek jött meg az esze. ?!

Amúgy tök egyetértek, hogy egy pici gyerek vagy, aki fél elengedni anyuci szoknyáját, és csak a szájával felnőtt.

2014. dec. 17. 14:43
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mikor azzal jönnek, hogy mégis csak az anyja meg már öreg és majd meghal, akkor úgy is nézhetjük, hogy pont ez az, előbb fog elpatkolni mint a kedves barátnő és lehet jó lenne ha a hátralévő 30-40 évedre lenne egy társad, nem akkor kamilláznál, hogy az életedet arra pocsékoltad felnőttként is, hogy anya hűséges pici fia legyél, és most, hogy meghalt nincs senkid, mert ezt senki se viseli el, akinek egy csepp esze is van...
2014. dec. 18. 01:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!