Jogosan szól rám a párom, ha megpróbálom fegyelmezni a lányát? Tényleg nem lehet ebbe beleszólásom?
Minden 2 hét hétvégén van nálunk és a szünetek, ünnepek felében.
A párom mindig, minden rosszaságát kimenti és soha nem fegyelmezi őt, mert "akkor biztos nem szívesen jönne hozzánk". Én ezt nagyon rosszul viselem, mert borzasztó még hallgatni is mikor az alig 10 éves kislány olyan csúnyán beszél, hogy egy kocsis leckéket vehetne tőle, a viselkedése pedig még zavaróbb.
Ha megpróbálok ilyenkor rászólni, akkor még én vagyok a rossz, hogy ne piszkáljam őt.
Hogyan értethetném meg a párommal, hogy nem ez a jó módszer arra, hogy belopja magát a lánya szívébe?
10 rosszul látod a helyzetet.
nem az a baj,hogy nyámnyila a pasi,hanem attol fél,hogy ha fegyelemez akkor nem jön a gyerek (mert nem kötelező menni). Mert gyermeki szempont: itt is fegyelmeznek ott is fegyelmeznek,akkor inkább itt maradok, azzal is egyszerübb az életem,minek utazzak,oda ,ha ott sem csinálhatom azt amit akarok.
Eleinte az én volt párom is úgy volt vele, hogy nekem nincs beleszólásom, mivel nincs hozzá közöm.
Aztán amikor nem készítettem kaját a gyerekének, nem csináltam meg azokat a háztartásbeli dolgokat, amik a gyerekkel voltak kapcsolatosak, hiszen nem volt hozzá semmi közöm, akkor persze próbált szépíteni. Hamar vége is lett a kapcsolatunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!