Én írtam, hogy aki nem tud egy másfél szobás lakást BÉRELNI az ne vállaljon gyereket. Komolyan mondom feldühítetek. Persze lecsúszhat egy család, de ez ne legyen huzamosabb annyira, hogy bérelni se tud másfél szobát. Ennyi erővel az utcáig is lecsúszhat egy család, de az nektek gondolom teljesen normális.
2015. jún. 16. 11:09
33/41 anonim válasza:
Mert az annyival jobb ha albérletbe alapítanak családot, ahonnan a szerződés lejártával bármikor közölhetik hogy van két hónapod távozni. Jobb esetben... Nehogy már még te legyél felháborodva.
2015. jún. 16. 11:13
34/41 anonim válasza:
Szerintem amúgy 0 élettapasztalatod lehet. Mi az hogy lecsúszhat de ne tartson huzamosabb ideig? :D Ha egy család lecsúszik akkor szerinted ő döntésétől függ mikor áll talpra?
2015. jún. 16. 11:17
35/41 anonim válasza:
Sokszor hallottam a szüleimet szexelni, néha veszekedtek is közben (és jól értettem, min), volt, hogy napközben csinálták a szobában (nem szóltak róla), nekem meg át kellett mennem a szobájukon (ami nappali is volt egyben) a saját szobámhoz.
Amin átmentem:
- félelem
- undor
- gyűlölet
- megvetés
(ezeket éreztem vegyesen, jó sokáig, néha rájuk sem bírtam nézni emiatt)
- fiúk teljes elkerülése, 21 évesen lett először párom, mikor pár éve külön éltem, addig semmi, még a maszturbálástól is undorodtam
2015. jún. 16. 12:40
36/41 anonim válasza:
hát én akkor hallottam egyszer amikor nyaralni voltunk és 1 szobában, azt hitték már alszom. roppant mérges voltam, miért kell ezt épp most csinálniuk, undorító volt, legszívesebben kirohantam volna, de nem akartam hogy észrevegyék hogy hallom. így felnőtt fejjel sem értem hogy miért nem vettek ki két szobát, megtehették volna, olcsó hely volt. később már amúgy is kettőbe mentünk. a saját szexuális életem ettől függetlenül jó, de a szüleimmel való kapcsolatban ez egy olyan pont amit szívesen kihagytam volna. olyan 10 év körül voltam.
2015. jún. 16. 14:20
37/41 anonim válasza:
35: a szüleid veszekedtek szexelés közben? Itt valami nem stimmel...
2015. jún. 16. 16:37
38/41 anonim válasza:
Én még mindig nem értem, ha már muszáj egy szobában nyomorogni, akkor miért nem választják le a gyerek vagy a szülők ágyát egy vastag függönnyel, ami semmi pénzből megvan, vagy miért nem csinálják meg hálófülkének........
Se a gyereknek, se a szülőknek nem jó helyzet.
2015. jún. 16. 17:40
39/41 anonim válasza:
mint tudtak veszekedni a szüleid szex közben? már bocsánat az offért...
2015. aug. 31. 23:09
40/41 anonim válasza:
Együtt lenni nemcsak alvásidőben lehet, amikor a gyerek is ott van a szobában. És az egyszobás lakáshoz is tartozik azért egy fürdőszoba. Némi kreativitással, esetleg szervezéssel sok mindent meg lehet oldani.
(mamánál, vagy barátnál vagy a gyerek, kimegy az udvarra játszani...stb)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!