Hány évesen leszek elengedve valahova?
A balcsi veszélyes hely tud lenni. És míg ha a családod dal mennél akkor a szüleid tudnának rád figyelni , igy meg kb 5 tanár jut 100 emberre.. Főleg 3. Hét után mar mindenki unni fogja , a tanárok nem fognak tudni még annyira se figyelni .
Mondjuk az akkor se normális h nem engednek sehova , mondjuk ilyen 1-2 napos programokra. De ez van , nekem még 9.be is van olyan osztály társam akit csak 4 órás programra engednek max. Várj a nagy nyaralasokkal nyugodtan, még csak 10 éves vagy ne hidd magad olyan nagynak mar bocsi.... Majd talán 7. Be lesz kb ideális a program , akkor már elég érett leszel odafigyelni magadra és társaidra... És talán a szüleid is engedekenyebbek lesznek egy 14 éves gyerekkel akit felelősségteljes nek éreznek
Ennyi idősen az ország másik felébe jártam táborozni, DE az 1 hét volt. 3 hét hosszú idő, annyira én se engedném el a gyerekem. Nem lehet olyat, hogy csak 1 hétre mész?
Nyilván ha úgy szervezik hogy viszik a 4. osztályt, akkor készülnek rá hogy kicsik lesznek, szóval ezt nem értem, miért lennél túl kicsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!