Hány évesen leszek elengedve valahova?
Nagyon nehez megtartani az egyensulyt az egeszseges es a tulzott feltes kozott.
Sajnos balesetek tortennek, ilyen alapon ne menjen el senki sehova uljon otthon 18 eves koraig, igaz az meg a szemelyisegere lesz negativ hatassal.
A szulonek mindig merlegelni kell a varhato kockazatokat, elonyoket-hatranyokat es ugy donteni. Az nem megoldas hogy eltiltjuk mindentol.
nincs gyerekem, de ha lenne egy 10 eves fiam / lanyom, 3 hetre biztosan nem engednem a Balatonra. 1-2 hetes tabor meg oke, de 3?? az azert elegge sok ido. szerintem annyi idot mar a gyerekek sem elveznek, sem a tanarok, sem a szlok ( a gyerek nelkul). az mas dolog, hogy barmi megtortenhet, ettol " nem tartanek" , mert ha valami rossz van kilatasban, az megtortenik 1 pillanat alatt is, ahhoz nem kell 3 het.
kerd meg oket, hogy mehess 1 hetre, majd elmennek erted ha vege van a hetnek.
jah es az elobb lemaradt:( utolso vagyok, egyebkent)
nem lehet hogy azert nem engednek el, mert anyagilag nem alltok olyan helyzetben, hogy beleferjen most egy ilyen kiadas?
Egy 10 évesnek tényleg sok idő három hét. Na meg a szüleid sem tudják mire számítsanak, ha még nem voltál ilyen sokáig idegen helyen gyakorlatilag egyedül.
De az is fontos kérdés, hogy mennyibe kerül. Amikor én jártam ilyen helyekre már akkor is 20-30 ezer forint volt egy hét. 60-90ezer pedig nem egy kis összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!