Eddig azért rágták a fülemet, hogy menjek vezetni, most meg nem mehetek. Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Pályakezdő munkanélküli vagyok. A szüleim eddig azért rágták a fülemet, hogy nincs jogosítványom, aztán rávettem magamat, a KRESZ és az elsősegély megvan, jövőhéten kezdhetném a vezetést, de a munkaügy kiközvetített dolgozni, ami nem összeegyeztethető a vezetéssel, mert én X helyen lakom, a munkahely Y helyen lenne, a vezetés meg Z helyen, nem tudnék össze-vissza utazgatni meló után, ami megjegyzem potompénzért lenne. Most azzal álltak elő a szüleim, hogy akkor most nem megyek vezetni, majd egyszer. Megmondtam, hogy én nem fogok évek múlva nekiállni mikorra már mindent elfelejtettem és az sem megoldás, hogy hétvégén járjak, mert heti egy alkalom ló***sz. Most én vagyok az első számú közellenség, azt hallgatom egész nap, hogy mennyi pénzt kidobtak az ablakon a jogsira. Ha meg lett volna a jogosítványom utána mindenképpen mentem volna gyári munkára, mert sajnos más lehetőség nincs szóval nem tudom miért siettetik a munkaügyi melót amiért annyit sem kapnék, mint egy gyárban.2015. jún. 10. 17:19
41/46 anonim válasza:
Most még tudnád alkalmazni a gyakorlatban?
42/46 anonim válasza:
Ismétlésről hallottál már? Olvasgatni kell a tankönyvet, csinálni a teszteket akkor is, ha megvan a vizsga, kihalt helyen gyakorolni apáddal a vezetést, váltást, tolatást, megfordulást... ha kocsival mentek valahova, figyelni a táblákat, melyik mit jelent...
43/46 A kérdező kommentje:
Jól van... Biztos, hogy nem fogom most otthagyni.
2015. jún. 13. 00:23
44/46 anonim válasza:
Természetesen neked van igazad, és kívánok neked 5 gyereket, akik se dolgozni, se tanulni nem akarnak.
45/46 anonim válasza:
Akkor ha jól értem, mégis megcsinálod, Kérdező? Ennek nagyon örülök! Tényleg a te érdeked, sok sikert és kitartást! :)
46/46 A kérdező kommentje:
Egyesek undorítóan rosszindulatúak. Hasonlókat nekik is. Ki mondta, hogy nem akarok dolgozni? -.-
2015. jún. 15. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!