Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eddig azért rágták a fülemet,...

Eddig azért rágták a fülemet, hogy menjek vezetni, most meg nem mehetek. Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Pályakezdő munkanélküli vagyok. A szüleim eddig azért rágták a fülemet, hogy nincs jogosítványom, aztán rávettem magamat, a KRESZ és az elsősegély megvan, jövőhéten kezdhetném a vezetést, de a munkaügy kiközvetített dolgozni, ami nem összeegyeztethető a vezetéssel, mert én X helyen lakom, a munkahely Y helyen lenne, a vezetés meg Z helyen, nem tudnék össze-vissza utazgatni meló után, ami megjegyzem potompénzért lenne. Most azzal álltak elő a szüleim, hogy akkor most nem megyek vezetni, majd egyszer. Megmondtam, hogy én nem fogok évek múlva nekiállni mikorra már mindent elfelejtettem és az sem megoldás, hogy hétvégén járjak, mert heti egy alkalom ló***sz. Most én vagyok az első számú közellenség, azt hallgatom egész nap, hogy mennyi pénzt kidobtak az ablakon a jogsira. Ha meg lett volna a jogosítványom utána mindenképpen mentem volna gyári munkára, mert sajnos más lehetőség nincs szóval nem tudom miért siettetik a munkaügyi melót amiért annyit sem kapnék, mint egy gyárban.

2015. jún. 10. 17:19
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
81%
Mindkettő álláspont érthető, részben. A munka fontosabb, mint a jogosítvány, viszont mindent meg lehet oldani ha akarod. Szerintem neked inkább nem tetszik a munka vagy a fizetés vagy mindkettő, ezért keresed a kifogást.
2015. jún. 10. 17:42
 2/46 A kérdező kommentje:
És te hogyan oldanád meg? Este 8-ra mennél vezetni vagy mi?
2015. jún. 10. 17:43
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
Menj most a gyári munkára, spórold össze a vezetés árát, és utána nem mondhatják a szüleid, hogy mennyi pénzt kidobtak az ablakon.
2015. jún. 10. 17:43
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1 alkalomból is le lehet vizsgázni. Ne csak 2 órát vegyél egyszerre, hanem többet.
2015. jún. 10. 17:44
 5/46 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem tetszik a munka, mert el megyek gyárba és el is fogok, mert ott is több pénzt fizetnek, mint a munkaügy által kiközvetítettre.
2015. jún. 10. 17:45
 6/46 anonim ***** válasza:
Szia! Ha van jogosítványod, akkor esetleg jobb munkád is lehet a gyári melónál. Esetleg ezen a vonalon elindulni és meggyőzni a szüleidet? Egyébként munka mellett is meg lehet csinálni a jogsit. X helyen vagy Y helyen nem tudsz találni egy autós sulit?
2015. jún. 10. 17:46
 7/46 A kérdező kommentje:
X hely falu, Y helyen meg nincs autósiskola.
2015. jún. 10. 17:49
 8/46 A kérdező kommentje:
Heti egy alkalom nekem nem elég, az a lehető legrosszabb. Egyik ismerősöm is úgy jár aztán mire odakerül addigra mindent elfelejt.
2015. jún. 10. 17:51
 9/46 anonim ***** válasza:

Én annak a híve vagyok, hogy egyvalamit amit elkezdtünk, azt fejezzük be. Tényleg nem lenne jó később folytatni, és a befektetés megtérül.

Elnézést, de hülye tanácsnak tartom, aki azt írja, hogy egy alkalommal vezessen 2 óránál többet, ez még egy rutinosabb sofőrnek is fárasztó, hát még egy tanulónak.

2015. jún. 10. 17:53
 10/46 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy miért nem tudsz vezetni menni munka után? Ha 8órában kell dolgozni, akkor is délután 2kor vagy 4kor végzel, simán belefér. Ha 12 órában, akkor még inkább, mert akkor nem kell minden nap menned dolgozni.
2015. jún. 10. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!