Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eddig azért rágták a fülemet,...

Eddig azért rágták a fülemet, hogy menjek vezetni, most meg nem mehetek. Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Pályakezdő munkanélküli vagyok. A szüleim eddig azért rágták a fülemet, hogy nincs jogosítványom, aztán rávettem magamat, a KRESZ és az elsősegély megvan, jövőhéten kezdhetném a vezetést, de a munkaügy kiközvetített dolgozni, ami nem összeegyeztethető a vezetéssel, mert én X helyen lakom, a munkahely Y helyen lenne, a vezetés meg Z helyen, nem tudnék össze-vissza utazgatni meló után, ami megjegyzem potompénzért lenne. Most azzal álltak elő a szüleim, hogy akkor most nem megyek vezetni, majd egyszer. Megmondtam, hogy én nem fogok évek múlva nekiállni mikorra már mindent elfelejtettem és az sem megoldás, hogy hétvégén járjak, mert heti egy alkalom ló***sz. Most én vagyok az első számú közellenség, azt hallgatom egész nap, hogy mennyi pénzt kidobtak az ablakon a jogsira. Ha meg lett volna a jogosítványom utána mindenképpen mentem volna gyári munkára, mert sajnos más lehetőség nincs szóval nem tudom miért siettetik a munkaügyi melót amiért annyit sem kapnék, mint egy gyárban.

2015. jún. 10. 17:19
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
Meg nem csak én leszek az oktatónál, ő viszi a motorosokat is, nem sajátíthatom ki egyszerre 4-5 órára, meg ennyit nem is akarok vezetni.
2015. jún. 10. 18:01
 12/46 A kérdező kommentje:
16:00-kor végeznék és várni kell 16:35-kor indul a busz, mire hazaérek lesz majdnem 17:30. Onnan szálljak vonatra ami 18:20-kor indul 19:00-ra van bent. Vezessek 2 órát, és jöjjek haza az éjféli vonattal, mert más nincsen és reggel keljek fel. Aha persze...
2015. jún. 10. 18:05
 13/46 anonim ***** válasza:

Heti egy-két alkalomnál többet úgy se tudnál vezetni, és még annak is örülj.

Én hasonló helyzetben a hétvégi vezetést választottam, semmi gond nem volt. Vezetni úgysem ott tanulsz meg, az csak az alap, a rutint később szerzed meg.

Sok sikert, bárhogy döntesz is :)

2015. jún. 10. 18:05
 14/46 anonim ***** válasza:
21%
13-as vagyok, hozzáteszem, hogy szombatonként Bp-ről Miskolcra mentem (költöztünk, hosszú történet)
2015. jún. 10. 18:07
 15/46 anonim ***** válasza:
És mi van akkor, ha elmész arra a gyári munkára, félreteszed a pénzt, az elején szombatonként vezetsz 2 órát, majd amikor kiveszed a szabadságodat (ami ugye mindenkinek jár), akkor azt azzal töltöd, hogy minden nap elmész vezetni, a végén meg levizsgázol. De gondolom ez sem felel meg...
2015. jún. 10. 18:07
 16/46 A kérdező kommentje:
Én nem fogok jogosítványra költeni, mert én nem akarok jogosítványt, de mivel erősködtek, hogy legyen meg elkezdtem akkor ne menjen kárba a pénz.
2015. jún. 10. 18:09
 17/46 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem te akarsz jogosítványt ,akkor jobb ha még most abbahagyod az egészet. Mert nem a KRESz és az elsősegély a drága, hanem az órák. Amit eddig fizettetek érte, az csak a töredéke volt a végösszegnek. És ilyen hozzáállással felesleges is az egész.
2015. jún. 10. 18:11
 18/46 A kérdező kommentje:
Jó, de már most mondogalódnak, hogy kidobtak egy csomó pénzt...
2015. jún. 10. 18:12
 19/46 anonim ***** válasza:
Mennyi lehet az a csomó pénz? 30ezer kb... max 40. Visszafizeted neki, és megmondod hogy ne döntsenek helyetted.
2015. jún. 10. 18:16
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
17-esnél a pont! Ha nem is akarod, akkor szállj ki most, max. megadod a szüleidnek a pénzt.
2015. jún. 10. 18:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!