Eddig azért rágták a fülemet, hogy menjek vezetni, most meg nem mehetek. Szerintetek kinek van igaza?
Ja tényleg 30. Én vettem +10et a biztonság kedvéért...
Szóval a 30 óra az 3 hét alatt megvan.
bocsi nem tudom valaki írta -e már.
de ahogy megvan a KRESZ, onnantól számítva egy éven belül le kell vizsgáznod vezetésből, az új szabályok szerint!!!!
szóval ha nem szerzed meg addigra, akkor bukod a KRESZ vizsgát és újra kell járni oktatásra-újra fizetni azt is..
az elsősegély nem vész el, de az egész KRESZ igen, szóval kb 40-50ezret buksz, hogyha nem fejezed be időben..
mit történik, hogyha nem mész el a munkaügyis munkára?
én biztos nem mennék, ha már elkezdted fejezd be a jogsit
ÉS? kapsz tőlük valami segélyt vagy mi?
egyébként csak megsúgom, hogy sokan vezetnek munka mellett. rugalmas oktatót kell találni, aki ráér délutáni órákban is.
és miféle munka ez? heti 7 napot kell menni vagy mi?
heti 4 óra vezetéssel kb 2,5 hónap alatt végeznél.. de te tudod, ha ennyire nem fontos akkor hagyd...
igaz jogsival már elmehetnél futárnak
több munkahelyre is előny/feltétel a jogsi..
de te tudod, ha ennyire a szüleid erőltetik, akkor keress kifogásokat. remélem behajtják rajtad az eddig kidobott pénzt akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!