Ez igy nagyon gaz?

Figyelt kérdés

Arrol van szo, hogy anyum es apum elváltak, es anyumnak mar kozel 7 eve van pasija, de én meg csak 4 eve ismerem.

Nagyon perverz es különböző sértő megjegyzéseket tesz ram, de meg igynis szeretem! Ugy érzem hogy jobban szeretem mint a sajat apámat, lehet hogy ez amiatt van mert apum nem sokat foglalkozik velem. A pasival csak egy héten 2* találkozom vagy annyiszor sem. De meg is jobban tisztelem mint bárki mast es felnezek ra. Ez igy nagyon durva ügye?

2015. jún. 9. 11:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kérdező: azt a kommentet nem neked szántam, hanem annak az agymenőnek, aki egy kötelet javasolt neked, és elmondott minden alja embernek! Csak törölték azt a konkrét válaszát, mert kiütötte a biztosítékot másnál is, és jelentették.
2015. jún. 9. 12:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Mar mint a 12:23-as
2015. jún. 9. 12:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem is olvastam!
2015. jún. 9. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!