Arrol van szo, hogy anyum es apum elváltak, es anyumnak mar kozel 7 eve van pasija, de én meg csak 4 eve ismerem.
Nagyon perverz es különböző sértő megjegyzéseket tesz ram, de meg igynis szeretem! Ugy érzem hogy jobban szeretem mint a sajat apámat, lehet hogy ez amiatt van mert apum nem sokat foglalkozik velem. A pasival csak egy héten 2* találkozom vagy annyiszor sem. De meg is jobban tisztelem mint bárki mast es felnezek ra. Ez igy nagyon durva ügye?
Sérteget, és te szereted? Nagyon komoly apakomplexusod lehet, egy pszichológus nem ártana. Igen, ez így elég gáz. A minimális emberi tiszteletet mindneki megérdemli, ne alázd meg magad egyetlen emberi kapcsolatban sem azért, hogy szeressenek!
2015. jún. 9. 11:42
2/13 anonim válasza:
2-es: jogilag büntetném az ilyen embereket, mint te! A sitten elgondolkodhatnál, hogy a viselkedésednek következményei vannak. Mélységesen megvetem az ilyen szintű emberi primitivizmust!
2015. jún. 9. 11:45
3/13 anonim válasza:
de most komolyan ha neki nincsen méltósága akkor én minek nézzem valamire is?
2015. jún. 9. 11:55
4/13 anonim válasza:
3as: de most komolyan, milyen ember vagy te? Ha nem szándékod másnak segíteni, akkor minek válaszolsz itt a kérdésekre? A saját lelki gondjaidat szakember fogja gyógyítani, keress egyet! Segg_fej vagy, magyarázat meg nem érdekel!
2015. jún. 9. 11:58
5/13 anonim válasza:
ahogy gondolod akkor is szánalmas a kérdező és nincsenek lelki problémáim :) nekem megvan a harmónia ami kell a többi nem érdekel
2015. jún. 9. 12:10
6/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy apa komplexumom van,már én is eszre vettem... De errol szerintem nem én tehet! Sertegetest ugy gondoltam hogy a kulsomre tesz csak.
2015. jún. 9. 12:19
7/13 anonim válasza:
"nekem megvan a harmónia ami kell a többi nem érdekel"
igazad van! a nagy mesterek is mint Budha, Konúciusz stb. azt tanították taszítsd még mélyebbre a szakdékban lévőt! adj a kezébe pisztolyt lője főbe magát! Ez aztán a harmónia a javából! Bölcsességed fénye lesugárzik az elesettekre! Remélem a családodban is hasonló bölcs tanácsokat osztogatsz!
Ha a többi nem érdekel miért osztogatsz itt bicskanyitogató tanácsokat?????
Kérdező! Hallgass az 1-re! keress szakembert. A gondolkodásod/viszonyulásod, később egy rossz megalázó/bűántalmazó kapcsolatban "teljesedhet" ki! :(
2015. jún. 9. 12:21
8/13 A kérdező kommentje:
Ja es az ilyen ostoba es nyomorek kommentek nem kellenek, egy igen is megtette volna! Ja es leszögezem hogy 16 eves vagyok, miert is kellene börtönbe mennem? Nyomorek
2015. jún. 9. 12:23
9/13 anonim válasza:
Akinek nincsenek lelki problémái, az normálisan képes viselkedni más emberekkel és nem linkel kötélről képet valakinek, aki segítséget kér. Van problémád, nem is kicsi. Az első lépés lenne a beismerés, akkor indulhatsz csak el a megfelelő kezelés útján. Beteg ember vagy, sajnálom a környezeted.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!