Félek elmondani, hogy mit csinált velem a barátom. Szerintetek elmondhatom? Tartsam titokban? 17/L
Úgy éreztem, hogy megtaláltam a tökéletes barátot.
Külsőre hibátlan volt, magabiztos, udvarias, bármilyen helyzetből jól jött ki és folyton megnevettetett, nagyon jól éreztem magam vele.
Szinte azonnal bíztam benne, pedig mindenben ő volt az első és úgy éreztem, hogy ez tényleg működni fog annak ellenére, hogy tűz és víz vagyunk. Elviselte a hisztijeimet, elkísért vásárolni, együtt voltunk külföldön is és a nyarat is együtt terveztük, már le voltak foglalva a nyaralások, meg minden.
Erre pénteken kiderült, hogy neki ez csak egy játék volt, egy nagyon jó barátjának tett "szívességet" azzal, hogy magába bolondított (bonyolult lenne leírni, hogy miért). Szóval neki ez a több, mint fél év csak szórakozás és játék volt neki. Pedig bemutatott a barátainak, a családjának... A haverjaival, a baráti körébe tartozó lányokkal jóban lettem, az anyukájával van, hogy kettesben találkozom és megyünk el valahová, mondjuk kávézni, vagy vásárolni.
És erre pénteken megtudtam ezt, kb olyan, mintha ez az egész csak az időmet rabolta volna, vagy nem tudom.
Szóval most eléggé magam alatt vagyok. Szombat és vasárnap este már kibuliztam magam, most van az a rész, hogy nem lépek ki a szobámból (iskolába sem megyek már ezen a héten, csak a fürdőbe és a konyhába megyek ki a szobámból)... De itthon sem tudják, hogy mi lett velem és nem tudom, hogy mennyire mondhatnám el.
Nem szeretném, hogy balhé legyen, de vége lett a kapcsolatomnak és nem tudom, hogy ezt mennyire kell/illik elmondanom anyáéknak.
" Az egész életemet megváltoztatta és most kész, ennyi, eltűnt belőle. "
Jaj, hagyd mar abba a dramat.
Kirugtad mert megsertette az onerzeted. Ennyi.
Szerintem elég annyit mondani, hogy szakítottatok. Szóval ne zaklassanak majd ilyen kérdésekkel, hogy mikor találkozol vele.
Bár nekem is furcsa a történet, hogy külföldön voltatok együtt, bemutatott mindenkinek stb .
Szép kis báb lehet, ha ezt mindazért tette, mert valami gyökér haverja bosszút akart állni.
Tanultál belőle, ezért nem fekszünk le első alkalommal 1-2 hónap után a fiúkkal ennyi idősen..
Mert könnyebb kiheverni, hogyha nem történt semmi komoly köztetek..Mindenben első barátot nagyon nehéz kiheverni sokaknak, még akkor is , hogyha csak fél évig tartott.
De nézd a jó oldalát, kiderült, jön a nyár, azt csinálsz amit akarsz.
12. vagyok csak véletlenül elküldtem
Próbáld elfelejteni, legközelebb meg ügyesen válassz fiút, ne az legyen a szempont, hogy külsőre hogy néz ki stb... Mert akkor megint így járhatsz...Persze, jöjjön be külsőre nyilván, de kicsit mélyebben ismerkedj legközelebb a fiúval, mielőtt elkezdtek járni. Mert ha jön a rózsaszín köd, akkor baromi nehéz lesz észrevenni a jeleket.
Én is az első barátommal első randi után jöttem össze, szóval alig ismertem .Hasonlóan végződött mint a te eseted, azért volt velem mert nem volt jobb...:D Kösz
A mostani barátommal hetekig beszélgettünk, sokat találkoztunk szintén hetekig , mire megtörtént az első csók és kimondtuk , hogy járunk. Nem bántam meg, azóta is vele vagyok már 2 éve. Szóval csak okosan.:)
Nah kedves kérdező, ha kidepizted magad, akkor szépen kelj fel az ágyadból, csípd ki magad és barinőkkel irány a strand. Vannak ilyen férgek sajnos és az első pofon legnagyobb, mikor ez ember az első komoly kapcsolatát éli, minden szép, minden jó, aztán egyszer csak felültetnek.
Van ilyen sajna, engem is átbasztak 17 évesen, de így jártunk. Tanulj az esetből és hasznosítsd. Még egypárszor pofára fogsz esni és igen mind fájni fog, de majd jön másik pasi, és majd megleled azt is, aki tényleg hozzád illik.
Szerintem nemgáz, ha elmondod anyudak, de lehet már összerakta a képet csak nem akart faggatózni. Elsírod neki magad, jobb lesz, persze megkapod azt a tanácsot, hogy pasi után sose sírj, illetve majd jön másik. Hidd el ezek nagy általánosságok, de igazak. Ez az élet velejárója.
Szóval, ha kicsit lenyugodtál, akkor irány a napsütés :)
" másmilyennek írt le a barátja, valódi érzései lettek irántam"Bla-bal-bla
.Szóval CSAK a megismerkedésetek miértje zavar és ezért lekoccoltattad vagy Ő dobott? Nem derül ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!