Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti szeretnétek a...

Szülők! Ti szeretnétek a gyereketeket akkor is, ha elképzelhetetlenül ronda lenne? De tényleg valami hihetetlenül csúnya. Nagyon szégyellnétek az ismerőseitek előtt?

Figyelt kérdés

2015. jún. 7. 19:47
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Az első hormontelt hónapokban az anyák elvakultak, nyilván soha nem fogják beismerni , hogy a gyerekük ronda. Később meg elfogadják.

Nekem is egyik munkatársam a minap az asztalnál nézte a gyerekéről a videót és megszólalt , hogy hogy teremthette az istenke ilyen szépnek, aztán megmutatta...hát mit ne mondjak, Mr. Bean szebben nézett ki mint az a szegény kislány...szóval az anyák nem szégyenlik a gyereküket, mert másképp néznek rájuk.

Ettől függetlenül ha nem növi ki a gyerek saját magát úgyis utálni fogja, akár szépnek látják a szülei akár nem, mivel a tükör nem hazudik az meg csak ront a helyzeten ha hazudnak neki, hogy" ááá nem is", inkább addigra törekedni kell a szülőnek, hogy csak előnyösen jelenítse meg a gyereket, mert a gyerekek a leggonoszabbak a saját társaikkal, akármilyen cuki muki babák voltak. Legalábbis az anyáknak.

Úgyse hiszik el.

2015. jún. 8. 10:56
 32/32 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? ÉN tényleg nagyon ronda vagyok.. :( Szerintem te csak beképzeled magadnak, hogy az vagy. Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű vagy, csak önbizalomhiányod van. :( 18/F
2015. jún. 8. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!