Anya miért beszélt így? Unja, vagy igaza van? Csúnya kiskacsából hattyú.
Régen mondhatni én voltam a "rút kiskacsa", de megváltozott a külsőm az utóbbi másfél évben, hála a mozgásnak, fogyókúráknak és az egyik legjobb szépségszalonnak, plusz ugye az új ruhatáramnak. Viszont a viselkedésem annyira nem, így még mindig önbizalom hiányos vagyok.
Ma jöttem haza Pestre és csütörtökön találkozom a régi osztálytársaimmal, barátaimmal hosszú idő után először. És közöttük van az a srác, akiért évek óta oda vagyok, csak gondolom a régi kinézetem miatt sosem akart semmit. Szóval izgulok, hogy leesik-e az álla, ha élőben lát, nem csak Snapchaten, Instagramon, Facebookon, stb. Ezért kicsit feszült vagyok... 1 éve nem rágom a körmömet, de tegnap unalmamba az összesről leszedtem a gél lakkot, olyan kajákat ettem, amiket amúgy kerülök (gyorskaja) és vagy 20 ruha összeállítást felpróbáltam, közbe anyát nem engedtem ki a gardróbomból egész délután. Ezért ő is feszült volt, mert mindenen felkaptam a vizet és mondta, hogy ettől a találkozástól ne várjak semmit, ha eddig nem kellettem neki, ezek után sem fogok. Ez baromi rosszul esett, mert a srác motivált az egész folyamat alatt, megakartam neki mutatni, hogy ilyen is tudok lenni és nem volt nap szerintem, hogy ne beszéltem volna róla anyának. Szóval nagyon is tudja, mit érzek. Utána bocsánatot kért, hogy nem így értette, meg nem gondolta komolyan és lenyűgözöm majd, de azóta ezen rágódom.
Igaza van anyukádnak, ne nagyon éld be magad, mert egyáltalán nem biztos, hogy bármilyen hatással lesz az új külsőd a kiszemelt fiúra. Nem csak a külső számít, nem csak az lehet az oka, hogy nem pont téged akar.
Magad miatt foglalkozz magaddal, nem mások miatt.
A találkozón pedig érezd jól magad és ne a fiún járjon egyfolytában az eszed.
Huh, én azért csodálom anyukád türelmét, már bocs, de én ennyit sem bírtam volna, ki, hogy minden nap róla beszélj és órákat tölts a tükör előtt miatta, miközben én ezt végignézem.
Viszont az átváltozásodhoz gratulálok, akár mi is motivált a hasznodra lesz és ha nem is ennek a fiúnak, de másik biztos megtetszel.
De a hisztikhez már hozzászokott szerintem. Meg nem szokott soha ideges, vagy goromba lenni. Ezért nem is értettem.
Már egyszer nagyon közel álltunk egymáshoz (a legjobb barátom volt), csak akkor ugye még nem voltam szép, így többet nem is akarhatott...
Őszintén szerintem ne akarj ennyire megfelelni annak a fiúnak.Nagyon felszínes, ha régebben nem vette észre benned a pozitív dolgokat.Most pedig, hogy szép vagy, vagy inkább szebb, mert régen is biztos az voltál, kellesz neki.
A külső nem minden.
Persze az is lehet, hogy most sem fogsz neki tetszeni, mert épp fülig szerelmes valaki másba.
DE, kívánom, hogy ne így legyen és tényleg essen le az álla tőled!
Sok sikert, és kérlek majd írd meg, hogy milyen volt! :)
Egyrészt, beleéled magad egy olyan helyzetbe, ami nem is biztos hogy be fog következni, ergó hülyeség. Tipikusan olyan, mint mikor első randi előtt már eltervezi valaki hogy 3 gyerek meg ásó kapa nagyharang.
Plusz ez a fajta viselkedés baromi fárasztó tud lenni, főleg ha fél napon keresztül zúdítod a másik félre a hülyeséged, nem csoda hogy anyád kiakadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!