Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért beszélt így? Unja,...

Anya miért beszélt így? Unja, vagy igaza van? Csúnya kiskacsából hattyú.

Figyelt kérdés

Régen mondhatni én voltam a "rút kiskacsa", de megváltozott a külsőm az utóbbi másfél évben, hála a mozgásnak, fogyókúráknak és az egyik legjobb szépségszalonnak, plusz ugye az új ruhatáramnak. Viszont a viselkedésem annyira nem, így még mindig önbizalom hiányos vagyok.

Ma jöttem haza Pestre és csütörtökön találkozom a régi osztálytársaimmal, barátaimmal hosszú idő után először. És közöttük van az a srác, akiért évek óta oda vagyok, csak gondolom a régi kinézetem miatt sosem akart semmit. Szóval izgulok, hogy leesik-e az álla, ha élőben lát, nem csak Snapchaten, Instagramon, Facebookon, stb. Ezért kicsit feszült vagyok... 1 éve nem rágom a körmömet, de tegnap unalmamba az összesről leszedtem a gél lakkot, olyan kajákat ettem, amiket amúgy kerülök (gyorskaja) és vagy 20 ruha összeállítást felpróbáltam, közbe anyát nem engedtem ki a gardróbomból egész délután. Ezért ő is feszült volt, mert mindenen felkaptam a vizet és mondta, hogy ettől a találkozástól ne várjak semmit, ha eddig nem kellettem neki, ezek után sem fogok. Ez baromi rosszul esett, mert a srác motivált az egész folyamat alatt, megakartam neki mutatni, hogy ilyen is tudok lenni és nem volt nap szerintem, hogy ne beszéltem volna róla anyának. Szóval nagyon is tudja, mit érzek. Utána bocsánatot kért, hogy nem így értette, meg nem gondolta komolyan és lenyűgözöm majd, de azóta ezen rágódom.

2014. nov. 18. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem azért, de szerintem igaza van. Ha változni akarsz, magad miatt tedd, és ha csak a külsődért kellenél neki, nem éri meg a fáradságot. Egyáltalán, ilyen megszállottságot senki sem ér meg. Arról nem is beszélve, hogy egy modell sem lehet mindenki esete. Én vonzódtam már olyan fiúkhoz, akiket mások csúnyának tartottak és fordítva.
2014. nov. 18. 19:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Eléggé elszálltál magadtól a leírtak alapján, anyudnak igaza van!
2014. nov. 18. 19:57
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem ha csak amiatt fogsz kelleni neki, mert lefogytál, és új ruhákat vettél, akkor pofára fogsz esni. Mert ha újra hízol, akkor ott fog hagyni. :( anyukádnak igaza van szerintem.
2014. nov. 18. 20:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Gondolom az itt kommentelők eddig csakis köver,pattanasos,stílustalan emberekbe szerettek bele ha ennyire nem számít a külső.

Nekem is volt olyan lányismerősöm akit nagyon kedveltem de annyira elhanyagolta magat hogy keptelen voltam szexualisan vonzodni hozzá.

Ez nem felszínesség hanem felülírhatatlan ösztönszint.

2014. nov. 18. 23:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Igaz, hogy már régi a kérdés,de mi lett azóta? 😊
2015. júl. 16. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!