Más férje is eljátssza a hattyú halálát? Férjem
náthás, már kifeküdt az ágyra,1 percenként méri a
lázát, Most azt találta ki hogy megfog halni. Én meg
elkezdtem ezen nevetni.
Figyelt kérdés
és jól kiosztott bezzeg amikor én beteg vagyok, igen ha még nekem 39 fokos lázam van meg sem szólalok. Vicces és aranyos is:-)). Köszönöm a válaszokat! 25N
Én mindig mondtam, hogy a pasik a legnagyobb hisztérikák.
2010. okt. 26. 13:20
2/33 anonim válasza:
Nálunk detto ez van.Minden percben meghallgatom, hogy mennyi teát megivott már és 1 nap alatt lemerül a lázmérő eleme...
2010. okt. 26. 13:21
3/33 anonim válasza:
Igen,igen!:) Ez egy ideig vicces,aztán már dühítő.Már megszoktam.
szintén 25 éves nő
4/33 anonim válasza:
Az enyém is hasonló. Engem főleg a nyögdécselése idegesít.
5/33 anonim válasza:
Igeen, én is mindig haldoklom, ha beteg vagyok. :) De csak azért, hogy a párom kiszolgáljon, és szeretem látni rajta, hogy aggódik értem. Olyankor még közelebb érzem magamhoz.
6/33 anonim válasza:
Naná!! Nálunk odáig fajult a helyzet, hogy felfedez magán sérvet (ami ugye fájna, de nem zavarja, hogy neki nem fáj, csak rájött, hogy van), ha kicsit rossz a közérzete, már gyanakszik, mit kaphatott el, és nyűgös is. Ha pedig tényleg beteg, egy kórháznyi személyzet kevés lenne, hogy állandóan meghallgassa, épp micsoda fáj. Néha én is nevetek rajta, de próbálok belemenni (ha valóban rosszul van), hogy huncut mosolygás nélkül gondosan ápolgatom. A pasik már csak ilyenek.
Egyszer menstruálna.. Annyiszor mondtam neki:)
2010. okt. 26. 13:22
7/33 anonim válasza:
Eleinte még vicces és aranyos, de 14 év után már marhára idegesítő. Főleg úgy, hogy te sosem lehetsz beteg.
8/33 anonim válasza:
Az én kedvesem is elkapott valami vírusos nyavalyát, de ő meg a másik véglet, nem fekszik, nem kúrálja magát, bizonygatja, hogy semmi baja (pedig elég szar bőrben van), orvoshoz hét lóval se lehetne elvontatni, adja a nagy kemény férfit.
9/33 anonim válasza:
JAjj de aranyos :D
Amúgy a pasik általában azért csinálják ezt mert egy kis pátyolgatást, odafigyelést szeretnének. Jajj de édi... KEdvem lenne összeborzolni a haját :)
10/33 anonim válasza:
Az én uram a "szedd már össze magad!"-ra sosem mer semmit mondani :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!