Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más férje is eljátssza a...

Más férje is eljátssza a hattyú halálát? Férjem náthás, már kifeküdt az ágyra,1 percenként méri a lázát, Most azt találta ki hogy megfog halni. Én meg elkezdtem ezen nevetni.

Figyelt kérdés
és jól kiosztott bezzeg amikor én beteg vagyok, igen ha még nekem 39 fokos lázam van meg sem szólalok. Vicces és aranyos is:-)). Köszönöm a válaszokat! 25N
2010. okt. 26. 13:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem nem. Ha nem esik össze, még a trombózist is megpróbálta volna kihordani lábon.

Bezzeg apukám pont az ellenkezője (olyan, mint a férjed)

2010. okt. 26. 13:24
 12/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez úgy szokott működni, hogy megfázik, nyöszörög, és én mondom neki nagy komolyan, hogy szerintem ez halálos. :)

Egyébként, ha nem beteg, akkor viccelődős? Mert akkor lehet "komolyan" venni, hogy egy náthába belehal, és egyetérteni vele. Lehet, hogy akkor fordul a kocka.

A férjem, amikor megismerkedtünk, mindig pocskondiázta magát, nem durván, de azért nem mondott igaz dolgokat. Egy darabig ellentmondtam neki, de nem változott semmi, aztán meg egyszer, ha azt mondta, hogy "jaj, de hülye vagyok", én rávágtam, hogy igen, igazad van. Először furcsán nézett rám, aztán leszokott róla, mert tőlem már nem volt annyira jó ezt hallani. Persze ehhez tudnia kellett, hogy nem gondolom úgy, csak muszáj volt fölrázni. :)

2010. okt. 26. 13:24
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Ja és azt is alig engedte, hogy teát főzzek neki.

És ő megértő azzal szemben, ha én vagyok beteg.

Szerintem rohadt önzőség, ha a pasi meg akar halni egy megfázásban, de el nem mosogatna, ha a nőnek 40 fokos láza van. Hallottam már ilyet... (szerencsére csak hallottam...)

13.22

2010. okt. 26. 13:25
 14/33 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk is ez a műsor ment.... :-D

Egész nap csak feküdt, nagyokat sóhajtozott, nyögött, szabályosan haldoklott, én meg röhögtem..:)

Minden rám hárult, a 3 hónapos gyerekünk, a háztartás,a fűtés, és még ő is..Egy hétig szenvedett itthon, persze mindenki elkapta, de én 3 nap után kijöttem belőle, úgy hogy nem feküdtem egész nap, mint ahogy a kis hattyúm tette.

Amúgy, jó, hogy már dolgozik... :-)

2010. okt. 26. 13:27
 15/33 anonim ***** válasza:
81%

Szia! Mintha csak a férjemet írtad volna le!! Egy kis náthától meg akar halni szintén. Igaz azt sosem hozza fel amikor én beteg vagyok, pedig itt van a 19 hónapos lányunk is akit rendeznem kell mellette. Ő meg nyomja az ágyat mert beteg :) Van hogy jót nevetek én is rajta, szegénykém :) Ezek a pasik valahogy így vannak programozva, mi lenne velük ha nekik kellene szülni.

19 hónapos kislány anyukája aki 25 éves feleség is :)

2010. okt. 26. 13:30
 16/33 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem örülj, amíg csak annyi a probléma, hogy felfúj egy náthát.
2010. okt. 26. 13:32
 17/33 anonim ***** válasza:
73%
Istenem ez olyan aranyos :D
2010. okt. 26. 13:33
 18/33 anonim ***** válasza:
68%
Az én férjem ha lefekszik akkor már tényleg nagyon beteg és még akkor is úgy kell belekönyörögni a gyógyszert
2010. okt. 26. 13:33
 19/33 A kérdező kommentje:
Hu jó látni nem csak én vagyok ezzel egyedül, most már azt mondja hogy fájnak a végtagjai, és hogy alig lát már..:-)) Mondtam neki mi lenne vele ha ő lenne most terhes és nem én..:)
2010. okt. 26. 13:34
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Én csak apuból tudok kiindulni, de ő is ilyen. Ha beteg akkor őt agyon kell sajnálni, bezzeg ha mi.... XD

Mindig viccelődünk is vele emiatt...

2010. okt. 26. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!