Más férje is eljátssza a hattyú halálát? Férjem
náthás, már kifeküdt az ágyra,1 percenként méri a
lázát, Most azt találta ki hogy megfog halni. Én meg
elkezdtem ezen nevetni.
az enyém nem ilyen:)
ha viszont én beteg vagyok, akkor ápol, főz, mindent elintéz nekem stb:)
2010. okt. 26. 13:35
Na én ilyenkor barátnőzni megyek, turkálóba, könyvtárba olvasni. 25 évig ápoltam, amikor a náthától már haldoklott. Öt éve trombózisom volt, a kórházban megesküdtem az orvosnak, hogy naphosszat fekszem.Hazaértem, 1 órát feküdtem, jött a ház ura és megkérdezte, hogy mi lesz a kaja.
2010. okt. 26. 13:38
az én apukám és a nagyapáim pont nem ilyenek. Még 40 fokos lázzal is képes eljátszani, hogy semmi baja, és hozzá nem kell orvost hívni, mert holnapra jobban lesz.
2010. okt. 26. 13:39
hú :D az én férjecském tegnap játszotta el ugyanezt :)
köhög egyet, már be az ágyba, és jajj de rosszul van XD hozzá sem lehet szólni, egész nap alszik és kiszolgáltatja magát...
télen amikor én elkaptam a h1n1et (nem olyan szörnyű, mint mondják, ez csak reklámfogás gondolom)... akkor egész nap mászkáltam a házban, pedig néha tényleg úgy éreztem hogy beleállok fejjel a tányérba, és az ajtót alig volt erőm kinyitni. persze ő nem ugrált körül, "nehogy elkapja" :/
2010. okt. 26. 13:50
Az enyem is ilyen, sot, az exeim is ilyenek voltak. A nok fajdalomkuszobe sokkal magasabb. Egy pasi soha nem tudna gyereket szulni, mar egy nathatol kidolnek meg eljatszak a hattyu halalat. Bezzeg en merjek beteg lenni.... hehe
2010. okt. 26. 13:55
Azért Te vigyázz, hogy ne kapd el a betegséget!
2010. okt. 26. 13:57
Szerencsére a férjem nem beteges alkat, inkább én vagyok az, akit ilyen-olyan fájdalmak gytörnek, és ebből adódóan én is szoktam inkább panaszkodni. Hattyú halálát egyikünk sem játszik.
2010. okt. 26. 14:00
Nálunk is ez a tipikus, ő haldoklik a náthától, és el sem tudja hinni, hogy ilyet már én is átéltem, és túl is éltem. Röhejes és szánalomra méltó szerintem, én nehezen tolerálom az ilyet.
2010. okt. 26. 14:13
Tegnap kezdődött egy kis fogfájás.Ma reggel már ugrasztanom kellett a fogorvosát, oké,fél óra múlva a kezelőben volt a drágám.Be van gyulladva egy foga, nem nyúlnak hozzá amíg le nem megy a gyulladás,és a 37,6-os LÁZ.5 percenként csipog a lázmérő, non-stop fő a tea, most hideg borogatás kell, most meleg borogatás, sötétítsek be, minden telefon kikapcsolva, kihúzva, "jajj, meghalok" fél percenként, na elegem is van.A 17 éves fiunk itt röhög mellettem:)))
2010. okt. 26. 14:16
Párom nem ilyen, de az apja meg az öccse igen. Bár azok élből semmit nem tesznek, de ha betegek, akkor meg is duplázzák ezt a semmit tevést...
Apám meg tojik arra, ha beteg, semmit nem tesz ellene, bár az ő szervezete elég fura, mert neki a 36 fok körüli hőmérséklettől láza van és kb. 35 fokos szokott lenni a normál. A gyógyszerek meg kikészítik tényleg, na akkor "haldokolt" utoljára, mikor lázcsillapítót vett be, mert 38 fokos láza volt (nála az nagyon durva), de akkor keményen ki is készült.
2010. okt. 26. 14:43
Kapcsolódó kérdések: