Más férje is eljátssza a hattyú halálát? Férjem náthás, már kifeküdt az ágyra,1 percenként méri a lázát, Most azt találta ki hogy megfog halni. Én meg elkezdtem ezen nevetni.
Figyelt kérdés
és jól kiosztott bezzeg amikor én beteg vagyok, igen ha még nekem 39 fokos lázam van meg sem szólalok. Vicces és aranyos is:-)). Köszönöm a válaszokat! 25N2010. okt. 26. 13:17
31/33 anonim válasza:
Nekem ket pasim volt eddig, akikkel egyutt laktam, de egyik sem csinalta ezt.Sot a masodik meg akkor sem akart itthonmaradni, mikor tenyleg komoly baja volt.
32/33 anonim válasza:
Az én drága férjecském pont az ellentettje, de már túlságosan is. Ő az, aki úgy gondolja, hogy a forró tea-Algopyrin-100 db-os zsepi "csodahármas" mindenre jó.
Aztán, ha egy hét után még mindig nincs jól, sőt egyre rosszabb, akkor is csak úgy megy el dokihoz, ha komoly fenyegetőzésbe kezdek. De ő ilyen ez van.
Egyszer pályázás közben esett egy nagyon nagyot motorral, felállt, leporolta magát, visszaült és ment tovább még órákig.
Aztán hazafelé menet megemlítette, hogy a biztonsági öv kicsit nyomja a mellkasát, de semmi komoly, biztos csak zúzódás. Másnap elment dokihoz, kiderült, hogy négy bordája repedt el...
Szóval inkább örülj, hogy ilyen, legalább, ha ne adj Isten valami komoly baja lesz, hamar ki fog derülni.
33/33 anonim válasza:
Elozo, na az enyem is ugyanilyen:-).Meg a fogfajasaval sem torodott, addig halogatta a foghuzast, hogy kozben a doki elment szabadsagra, o meg par napra ra itt tombolt a tukor elott fogoval a kezeben, hogy mostmar akkor kiszedi maganak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!