Van olyan férfi, aki észreveszi, hogy a rút kiskacsából olyan hattyút faraghat, amilyet akar?
Annyi történetet lehet olvasni hasonló témában. Végülis az a kérdésem, hogy a "tipikus" amerikai filmekben szereplő sztorik vajon átültethetők-e a való életbe.
Adott X lány, szemüveges, pattanásos, nincs stílusa, kicsit molettebb, determinálja a külső?
Jön Y fiú, észreveszi, hogy ezzel a lánnyal lélekben megtalálta az összhangot, tegyük fel művelt, tehetséges valamiben. És X lány nővé érik mellette, nőiesebben öltözködik, leadja a felesleget, szóval kész nő lesz.
De ez csak példa. A lényeg, férfiak képesek-e meglátni a lehetőségeket, számolnak e vele (akár ezen a szinten, hogy "Te, ez az X milyen jól nézne ki ha lefogyna")? Vagy csak az adott külső számít.
2. vagyok, az első válaszoló miatt kiegészíteném:
nincs olyan, hogy csak az övé vagyok. Különben, milyen indokkal is láncolna magához egy férfi egy nőt? Egy személy senkinek nem lehet a tulajdona.
Elméletileg az első komolyabb pasim olyan volt.
Mármint én elég fiúsan öltöztem, póló+farmer.
Sosem mertem volna felvenni szűk kvás ruhákat, és a hajam se festettem. Aztán úgy együtt mentünk ruhákat venni, ő választott. És jó kis pcsát faragott belőlem, meg azt ondta, hogy így nézek ki jól.
Aztán később otthagytam, mert nagyon birtokolni akart és már nem is szerettem.
Ennek az öltözködésnek viszont az előnye annyi volt, hogy így más pasik jobban megnéztek az utcán, tehát később könnyebb volt ismerkedni, és többen lettek szerelmesek belém. Most meg már megint másképp öltözöm, de végülis fel merek venni bármilyen ruhát, nem érzem magam hülyén benne, és nem félek mutogatni az idomaimat. Persze csak szolidan. :)
A saját, és a Ti tapasztalataitok után is úgy látom, hogy a férfiak nagy része meg akarja változtatni a nőt.. Kitalál magának ábrándokat, hogy milyen lenne az ideális nő, és akiben látja a lehetőséget, hogy könnyen meg tudja valósítani, el is kezdi.
Az én barátom pont, hogy a hajfestésről beszélt le, utána a sminkről. És hogy öltözködjek szolidabban (ezt egy 40 fokos nyári napon, hogy a shortot csak magamutogató nőszemélyek veszik fel). Pedig még csak 29. Én 27.
Azt hittem, az ilyen problémák elvétve merülnek fel egy kapcsolatban.
Kedves kérdező,
azzal is lehet ízlésformáló a párod, hogy a természetesség megtartása mellett próbál sértődés nélkül tartani.
Neki így tetszel.
Sort, már kényesebb kérdés, de tükörben keresendő az indok...., nem hinném, hogy prűd a "sztájliszt"od.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!