Szülők! Ti szeretnétek a gyereketeket akkor is, ha elképzelhetetlenül ronda lenne? De tényleg valami hihetetlenül csúnya. Nagyon szégyellnétek az ismerőseitek előtt?
Kérdező! #7-es vagyok
Küldesz képet privátban?:) Amúgy még azt szeretném hozzátenni,hogy szerintem ronda ember nem igazán létezik,esetleg olyan aki elhanyagolja magát és nem törődik a külsejével...mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat(műtét nélkül is)
Kérdező, ha egészséges vagy, akkor eleve nem lehetsz elképzelhetetlenül ronda!
És ha nem tévedek, te fiú vagy, én nő, és úgy nőttem fel, hogy rettentő rondának hittem magam. És rájöttem, ez nem igaz, nem tetszem mindenkinek, de sokaknak nagyon. EZ van. Nme mindenkinek kell tetszeni, hanem elég 1 valakit találni, aki elfogad, és tuti van olyan.
Még egyszer, rettentő ronda és feltűnő szépség is tudok lenni, ha akarok.
Miből következtettél arra, hogy fiú vagyok? Mert ez nem így van, lány vagyok.
Egyébként nem szeretnék most magamról beszélni, képet sem fogok küldeni, mert nem szoktam fotózgatni magam, szóval kérlek, csak a kérdésre válaszoljatok.
Nem szégyellném. A külsőn lehet változtatni ha annyira zavaró dologról van szó. Sőt. Van olyan eset amikor megszületik a kisbaba és nem mondhatni egy formás, arányos szép babának, de ahogy elkezd nőni, formálódik, változik. Nő a haja, a koponya csontok igazodnak és előbb utóbb kialakul a saját stílusa is. Lehet, hogy sokkal karakteresebb "szebb" lesz. ;)
Elálló fülekre is van megoldás, mert olyan frizurát kell választani ami takar vagy eltereli a figyelmet.
Szeretném, de azért nem repesnék az örömtől, ha pl. lány létére hatalmas nyúlszájjal születne és mondjuk nem is nőnének első fogai sem (egyik ismerősöm így járt).
Mindent megtennék, amit csak lehet, hogy segítsek neki, plasztikai műtétre is gyűjtenék. Nem azért, mert szégyellném, hanem mert tudom milyenek a mai emberek és főleg a fiatalok. Engem csak azért évekig bántottak, mert kicsit nagyobb orrom van (pedig hosszú az arcom hozzá és ezért még nem is kirívó). De biztos nem akarnám szenvedni látni, hogy sírva jön haza a suliból minden nap. Úgyhogy, én próbálnék tenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!