Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti szeretnétek a...

Szülők! Ti szeretnétek a gyereketeket akkor is, ha elképzelhetetlenül ronda lenne? De tényleg valami hihetetlenül csúnya. Nagyon szégyellnétek az ismerőseitek előtt?

Figyelt kérdés

2015. jún. 7. 19:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! #7-es vagyok

Küldesz képet privátban?:) Amúgy még azt szeretném hozzátenni,hogy szerintem ronda ember nem igazán létezik,esetleg olyan aki elhanyagolja magát és nem törődik a külsejével...mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat(műtét nélkül is)

2015. jún. 7. 20:37
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a szégyelném rossz szó rá és szerintem senki sem szégyelné még az sem aki azt írta. Inkább sajnálná hogy azt kell látnia hogy mások milyen szépek hozzá képest. Én is megpróbalnám a lehető legtöbbet kihozni ruhákkal, ápoltsággal stb... De csak is az ő érdekében, mert szerintem egyik szülő sem szégyelné a gyermekét ilyen helyzetben. Inkább sajnálná.
2015. jún. 7. 20:41
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha egészséges vagy, akkor eleve nem lehetsz elképzelhetetlenül ronda!

És ha nem tévedek, te fiú vagy, én nő, és úgy nőttem fel, hogy rettentő rondának hittem magam. És rájöttem, ez nem igaz, nem tetszem mindenkinek, de sokaknak nagyon. EZ van. Nme mindenkinek kell tetszeni, hanem elég 1 valakit találni, aki elfogad, és tuti van olyan.

Még egyszer, rettentő ronda és feltűnő szépség is tudok lenni, ha akarok.

2015. jún. 7. 20:48
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Küldj képet, megmondjuk:)
2015. jún. 7. 20:50
 25/32 A kérdező kommentje:

Miből következtettél arra, hogy fiú vagyok? Mert ez nem így van, lány vagyok.

Egyébként nem szeretnék most magamról beszélni, képet sem fogok küldeni, mert nem szoktam fotózgatni magam, szóval kérlek, csak a kérdésre válaszoljatok.

2015. jún. 7. 20:55
 26/32 anonim ***** válasza:
15%
Nem szeretném és szégyellném.
2015. jún. 7. 21:19
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem szégyellném. A külsőn lehet változtatni ha annyira zavaró dologról van szó. Sőt. Van olyan eset amikor megszületik a kisbaba és nem mondhatni egy formás, arányos szép babának, de ahogy elkezd nőni, formálódik, változik. Nő a haja, a koponya csontok igazodnak és előbb utóbb kialakul a saját stílusa is. Lehet, hogy sokkal karakteresebb "szebb" lesz. ;)

Elálló fülekre is van megoldás, mert olyan frizurát kell választani ami takar vagy eltereli a figyelmet.

2015. jún. 7. 23:12
 28/32 anonim ***** válasza:
96%

Szeretném, de azért nem repesnék az örömtől, ha pl. lány létére hatalmas nyúlszájjal születne és mondjuk nem is nőnének első fogai sem (egyik ismerősöm így járt).

Mindent megtennék, amit csak lehet, hogy segítsek neki, plasztikai műtétre is gyűjtenék. Nem azért, mert szégyellném, hanem mert tudom milyenek a mai emberek és főleg a fiatalok. Engem csak azért évekig bántottak, mert kicsit nagyobb orrom van (pedig hosszú az arcom hozzá és ezért még nem is kirívó). De biztos nem akarnám szenvedni látni, hogy sírva jön haza a suliból minden nap. Úgyhogy, én próbálnék tenni érte.

2015. jún. 8. 01:53
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is bűnronda gyerek voltam, az a tipikus "bottal nem piszkálnám meg" fajta. Mindneki került, és csúfolt, ami a mai napig nyomott hagyott bennem, nem tudom elhinni a dícséreteket, és nagyon szégyenlős vagyok. 20 éves koromban kezdtem megváltozni, szinte tündérpálca suhintásra,180 fokos fordulatott vett az életem.
2015. jún. 8. 09:42
 30/32 anonim ***** válasza:
2 gyerekem van. Ha nem lennének ilyen szépek mint amilyenek, akkor is szépnek látnám őket. Mindenkinek a sajátja a legszebb az pedig, hogy külső szemmel másként van e marhára nem érdekelne.
2015. jún. 8. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!