Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos a szüleim elégedetlensége?

Jogos a szüleim elégedetlensége?

Figyelt kérdés
Ebben a tanévben kezdtem el a hatosztályos gimnáziumot. Mindenből le zártak minket. Félévkor 4, 8 -as átlagot produkáltam. Most év végén 4, 67 lettem. A szüleim erre azt mondták, hogy azért van, mert figyelmetlen és szeleburdi vagyok, túlságosan mással törődök és ha így haladok, akkor az érettségim se lesz meg.

2015. jún. 6. 16:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
én színjeles voltam mindigis és ha netán 4-est vittem haza nem kaptam zsebpénzt arra a hétre, de ez legalább jó volt arra, hogy maximalista legyek
2015. jún. 6. 18:25
 12/19 anonim ***** válasza:
# 11/11 Időpont ma 18:25 - Ezzel csak az a baj, hogy ha netán lesz egy gyengébb képességű gyereked, aki ha a legjobbat hozza is ki magából, akkor sem fogja megütni a mércét, akkor nem leszel vele elégedett, és szorongóvá válhat. Utálom az ilyen szülői hozzáállást. Nálam emiatt alakult ki, hogy sose tudtam nyugodtan nekiindulni egy vizsgának sem, hiába tudtam mindent, mindig izgultam, izzadt és remegett a kezem.
2015. jún. 6. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én bóknak venném. Ha szerintük szeleburdin is így teljesítesz, zseni vagy :D
2015. jún. 6. 20:04
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, bár zseninek nem nevezném magam :)
2015. jún. 6. 20:16
 15/19 anonim válasza:
100%
Te egy állat vagy..de jó értelemben.. :D Emlékszek középsuliban mennyit szenvedtem..aztán ritka jó érettségim lett és most egyetemet nyomom... Vannak ilyen szülők,akiknek soha semmi nem jó..ne törődj velük.. Érettségi is lazán meglesz majd :)
2015. jún. 11. 19:47
 16/19 A kérdező kommentje:
Állat vagyok? Valóságos dúvad 😃 csak nehogy elkapjon egy Grimm 😉. Igaz tegyem hozzá hogy rengeteget tanultam mindig is, napi 6-7 órát is.
2015. jún. 12. 06:45
 17/19 anonim ***** válasza:
75%
6-7 órát?Jézusom!!! Mindezt csak azért,hogy a donorjaidnak-akinek a gyerek csak ilyen átlag esetében jó,az nem szülő- eleget tegyél? Nem vagy épp elméjű,ha nem magad miatt csinálod.
2015. jún. 12. 08:55
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem azért, hanem mert csak így tudok jó eredményt elérni, szeretnék majd minél jobb eredménnyel levizsgázni. Ahhoz pedig sokat kell tanulni.
2015. jún. 13. 09:21
 19/19 anonim ***** válasza:
ha így tanultam volna, el lennék kéneysztetve. A szüleid túl szigorúak, szerintem beszélj velük. Ha nem tudjátok akár szakemberrel megoldani, akkor megfelelési kényszer is kialakulhat nálad.
2015. jún. 29. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!