Szerintetek mennyire bolondok a szüleim?
Szüleim borzasztóan kíváncsiak és mindenbe beleokoskodnak. Most hétvégén lefoglaltak 2 éjszakát egy wellness hotelben, péntek reggel indultak el. Nővérem most kezdte az egyetemet, matekot már másodszor veszi fel, de nem megy neki ezért áthívta egyik szaktársát, egy fiút hogy együtt tanuljanak. Láttam is, a nappaliban matekoztak órákon keresztül. Na most a szüleim ezt megneszelték hogy egy fiú jött át a nővéremhez és visszafordultak (elvileg apám látja a mobilján a bejárati kamera képét), de nem szóltak a nővéremnek hogy jönnek. Szüleim totál azt hitték hogy nővérem pasija a gyerek, ezért mikor hirtelen megjelentek, rögtön letámadták szegény gyereket hogy ebédeljenek egyet közösen, tesó hiába mondta hogy csak tanulni jött át, szegény gyerek meg se mert mukkanni ijedtében. Végigfaggadták hogy mik a tervei, mit dolgoznak a szülei, milyen a családja, stb...
A fiú annyira zavart volt hogy folyt róla a víz. A végén meg puszival köszöntek el tőle! A gyerek beült a kocsiba és csikorgó kerekekkel tűnt el, azóta nem hallottam felőle semmit.
A történet végét olyan beléléssel mondod el, mintha te hozzád jött volna át az a gyerek és te égtél volna be a szüleid miatt.
Szerintem is túlzásba estek a szüleid, főleg mivel felnőtt lány a nővéred. Én biztos nem hagytam volna ezt, határozottabb lettem volna, hogy nem a barátom csak tanulni jött át..Értsék meg...
Ha ilyen gyengeelméjűek, akkor rájuk hagynám és elküldtem volna addig a fiút, hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe
" Persze Pityu,wellnessezni meg nem mentek el ez miatt ..."
igenn
:DDDD
Nos, legalább nem kell a családnak törni a fejét, hogy mire költsétek el a Nobel-díjjal járó pénzt:D
Haha utolsó, nem vagy semmi. :D
Amúgy ez tényleg gáz volt, szegény nővérednek nagyon kínos lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!