Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Találtam egy VIZIPIPÁT, a...

Találtam egy VIZIPIPÁT, a fiam szobájában, az ágya alatt. Ez mire jó? Aggódom.

Figyelt kérdés
Persze, megkérdeztem tőle, ...a barátja nem viheti haza, ezért van nálunk, - semmi jelentősége -mondja ő.

2015. jún. 5. 08:06
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
42%
39 Nagyjából minden állításod igaz :) Na azért nem 20 éve, de régen volt, ez tény. De egy dolog hidd el, hogy nem változott, a vizipipán lehet füvet szívni és azoknak akik még életükben nem füveztek üzenem, hogy sokkal kellemesebb, mint a sodort füves cigi, mert nincs papíríze és hát valahol egészségesebb is, bár egy drog esetében nyilván nem szokás ilyen egészségügyi szempontokat nézni. Ettől függetlenül simán lehet, hogy a kérdező fia dohányt szív rajta, bár nem tudom, hogy a dohányhoz miért könnyebb hozzájutni, mint egy doboz cigihez, azt is csak a dohányboltban árulhatják tudtommal. Bár nem dohányzom, szóval lehet, hogy ebben tévedek.
2015. jún. 5. 15:15
 42/56 anonim ***** válasza:
16%
40 És az hol reprezentatív, hogy te hány embert ismersz aki füvezik? Én csak olyat ismerek, mégsem mondom, hogy az egész világ füvezik :)
2015. jún. 5. 15:16
 43/56 A kérdező kommentje:
Megnéztem a fotókat, amiket küldtetek. EGYÉRTELMŰ, hogy vízipipa... A baj az, hogy egész éjjel köhögött a fiam, és már hetek óta nem múlik el, vagy visszajön a köhögése, pedig nincs megfázva.( száraz, asztmatikus jellegű köhögés) Lehet, hogy összefüggésben van a vízipipával?
2015. jún. 5. 18:52
 44/56 anonim ***** válasza:
Nem, a vízipipától nem fog köhögni ennyi idő alatt. Sőt, ha 2 éve napi 1 doboz cigit szívna, az sem jönne elő ilyen hamar.
2015. jún. 6. 00:39
 45/56 anonim ***** válasza:

"40 És az hol reprezentatív, hogy te hány embert ismersz aki füvezik?"

Akkor átlagoljuk a te 90%-odat, ami szerintem köszönőviszonyban sem volt soha a büdös életben a valósággal meg az én kevesebb mint 1%-omat.

2015. jún. 6. 00:41
 46/56 anonim ***** válasza:
90%
A sok mammer, aki csak találgatni tud, miért ír? :D Vizipipázni pedig még publikus, legális teázókban is szokás, pont annyira utal drogra, mint a konyakos csoki alkoholizmusra.
2015. jún. 6. 00:58
 47/56 anonim ***** válasza:
0%

" mammer"

Te beteg vagy? Mindenki mammer aki nem óhajtja tönkretenni az egészségét?

Szánalmas vagy!

2015. jún. 6. 01:02
 48/56 anonim ***** válasza:
#47, nem, az a mammer, aki egyből drogot kiált, ha sishát lát, legalábbis lerí róla, hogy a fiatalok kultúrájától nagyon el van szakadva :)
2015. jún. 6. 01:10
 49/56 anonim ***** válasza:
45 Milyen 90%? Ilyet senki nem írt.
2015. jún. 6. 09:07
 50/56 anonim ***** válasza:

"de mondjuk én egy tizenéves esetében sokkal inkább el tudom képzelni, hogy füvezik, mint, hogy sima dobozos cigi helyett vizipipát vásároljon és azon szívjon mindenféle aromás dohányt. "

Jó, akkor ezt hogy váltsam át százalékra? Gondolom azt hogy jobban el tudod képzelni, azt értsem úgy, hogy 50% fölött. Szerintem ez sincs köszönőviszonyban a valósággal.

Egyébként ha anyuka tudná, hogy milyen szaga van a fűnek, akkor egyből meg lehetne szagolni a pipát, hogy olyan-e a szaga. Kb a büdös életbe nem megy ki belőle, ha valaki egyszer azon szívja, de egyáltalán nem szokás erre használni a vízipipát.

2015. jún. 6. 10:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!