Találtam egy VIZIPIPÁT, a fiam szobájában, az ágya alatt. Ez mire jó? Aggódom.
Nekem is volt, és elítélem a drogokat, na? Csak nikotinmentes kaviccsal használtam, és azt se mindig, csak néha.
Apám nekem is kiakadt először, hiába magyaráztam ezeket, persze nála az alap a több doboz cigi naponta, a legerősebb:D Jó, biztos félt, hogy én is rászokok, de hát elmondtam százszor, hogy ez nem olyan, és a drogot meg a cigit is elítélem:D És nem élek velük:D
Az első válaszoló által linkelt második kép alapból nem vizipipa, hanem bong. De egyébként igen, abból szoktak füvet szívni.
Én 16 éves koromtól vizipipázom bulikban, de sosem tettünk még bele füvet, sőt, nem ismerek egy vizipipa tulajdonost sem, aki füvezésre használja. Elvileg nem praktikus.
Én pl sose szívtam volna füvet vízipipán, nem azért mert olyan straight edge voltam, azért mert nincs értelme... és olyan füvessel sem találkoztam még a vízipipán szívta.
Lehet, hogy az ízesített dohánynak nincs hatása, de tök jó íze van és hangulatos körbeülni a barátokkal pipázgatni.
Tudatmódosítani meg ott az alkohol amit könnyebb beszerezni és nem olyan "ördögtől való borzalom" mint a fű.... -_-"
"de mondjuk én egy tizenéves esetében sokkal inkább el tudom képzelni, hogy füvezik, mint, hogy sima dobozos cigi helyett vizipipát vásároljon és azon szívjon mindenféle aromás dohányt. Ez nem valami izgalmas egy fiatalnak, a fű annál inkább."
Hiába vagy egy kicsikét konkrétabb, te szerintem legalább 20 éve voltál tizenéves. A mai tizenévesek egyáltalán nem olyan lázadó, durva partiarcok, mint akár 10 éve.
Még anno amikor gimiben kezdtem (2008, tehát nem túl régen), emlékszem, hogy péntek-szombaton a város kocsmái tele voltak nyilvánvalóan 18 alatti gyerekekkel, mindenkinek cigi lógott ki a szájából. Ma végigmegyek péntek este a városon, van bent összesen 2 tucat olyan aki 18 alattinak tűnik, cigit meg kb a kutya sem szív a fiatalabbak közül. Ha van pozitív hozadéka a Nemzeti Dohányboltoknak, az tényleg ennyi. Sokkal nehezebb 18 alatt hozzájutni a cigihez, a baromi drága ára miatt meg 18 fölött már belátja, hogy óriási luxus lenne rászokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!